Новини про зірок
Подобається

«Приписували роман з Медведчуком, а з майбутнім чоловіком познайомив Дональд Трамп»: Уся правда про Олександру Ніколаєнко

28/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Приписували роман з Медведчуком, а з майбутнім чоловіком познайомив Дональд Трамп»: Уся правда про Олександру Ніколаєнко

Українські жінки славляться своєю красою на весь світ, тож зовсім не дивно, що героїня сьогоднішнього матеріалу редакції Корупція.Стар знайшла своє кохання за океаном та зникла з поля зору вітчизняних ЗМІ. Йдеться про красуню-модель – Олександру Ніколаєнко. 

Олександра прийшла у модельний бізнес не дуже рано – аж у 15 років, що для моделей вже вважається віком. У навчанні поруч з іншими дівчатами вирізнялась, адже мала бойовий характер і якщо вже мала мету, то впевнено йде до неї попри всі перешкоди. Тому зовсім не дивно, що вже у 16, тобто через рік після початку кар’єри, Ніколаєнко здобула свій перший титул – стала «Міс Одеса». А вже зовсім скоро завоювала звання «Міс Україна», після чого потрапила до десятки найгарніших дівчат на конкурсі «Міс Всесвіт».

Красуня-модель в Україні прийняли як переможницю. Одразу ж почали пропонувати роботу та запрошувати на всі можливі світські заходи. Таким чином. Олександра вирішила спробувати себе у ролі журналістки та телеведучої: вела звичайний прогноз погоди, а потім і власне шоу. Окрім цього Ніколаєнко  ще знялась у декількох фільмах.

В особистому житті цієї жінки дуже довго не було того єдиного і неповторного. Про неї весь час пліткували, закидали їй стосунки як не з одруженим бізнесменом, то з багатодітним депутатом.

Одного ранку на перших шпальтах газет з’явилася інформація, що Олександру помітили в компанії міністра Рудковського, але сама модель цю ситуацію прокоментувала так:

«Того дня, дев'ятого червня, коли я нібито літала з ним у Париж, я була в Києві на світській вечірці. Прикро, що в нас у країні ситуація в політиці складається саме так. Я без жодних образ, розумію, що це боротьба за владу. Але я б хотіла побажати деяким політикам вирішувати свої чоловічі питання без участі жінок».

Крім роману з Рудковським, їй ще приписували стосунки з Медведчуком, але і тут красуня наполягала на тому, що жодних зв’язків у них не було.

Щастя посміхнулося Ніколаєнко у 2008 році, тоді вона нарешті стала щасливою дружиною одного з найбагатших чоловіків у світі. З майбутнім чоловіком – Філом Раффіном, Сашу познайомив нинішній президент США – Дональд Трамп. 

Популярне: "Кажуть, що вона має нетрадиційну орієнтацію і спить з…": Те, чого ви не знали про красуню-телеведучу, Кароліну Ашіон

З тих пір Ніколаєнко майже не з’являється в Україні – живе в Америці. Разом зі своїм 72-річним чоловіком виховують двійко дітей: сина Річарда та доньку Малену.

Олександру часто можна помітити на офіційних зустрічах вищих політичних кіл США.