Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 квітня

28/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 29 квітня

Овен

Позбавтеся від усього старого і непотрібного. Це стосується і речей, і людей, які захаращують ваше життя. Зустрічайтеся з друзями, ходіть в баню і все буде добре.

Телець

Гарний час для великих покупок. А ось з діловими пропозиціями не варто так поспішати. Почекайте кілька днів, проконсультуйтеся з тими, хто реально в темі. Можливо, вас хочуть обдурити.

Близнюки

Уважно стежте за своїми фінансами. На роботі вам надійде пропозиція, від якої важко буде відмовитися … І не треба цього робити.

Рак

Займіться будинком, приведіть в порядок свої відносини з родичами. А ось турбуватися не потрібно. Особливо, якщо справа стосується роботи. Начальство, воно таке: побурчить і перестане.

Лев

Не давайте і не беріть в борг. Для цього не найкращий час. Зараз ви можете привернути до себе непорядних особистостей.

Діва

Іноді варто рахуватися з чужою думкою. Це допоможе вам обзавестися потрібними знайомствами.

Терези

Дуже сприятливий час для різного роду змін. Сміливо робіть ремонт і заводьте нові знайомства. Зірки говорять, що вам обов'язково пощастить.

Скорпіон

День буде спокійним, врівноваженим. Але не пропустіть можливість просунутися по службі. Особливо якщо така перспектива сама пливе вам в руки.

Стрілець

Побалуйте себе чимось приємним. Прекрасний день для розваг і розважальних заходів. Зустріч з друзями теж піде вам на користь.

Козеріг

Нікому нічого не обіцяйте просто так. Спочатку розберіться в ситуації, а потім думайте, яким чином ви можете допомогти. Не варто допомагати людям, які не просять вас про це. Потім ви будете тільки винні. Воно вам треба?

Водолій

Не вплутуйтесь в конфлікти, особливо на роботі. Правда зараз не на вашому боці. Тримайте себе в руках і все буде як не можна краще. А якщо зірветеся — чекайте проблем звідти, звідки їх не повинно бути апріорі.

Риби

Ви будете заряджати всіх своїм оптимізмом, та й про себе забувати не варто. Займіться здоров'ям і своїми особистими справами.