Новини про зірок
Подобається

«Батько колишній депутат «Партії Регіонів»»: Що відомо про скандальне минуле і сьогодення ведучого Сергія Іванова

28/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Батько колишній депутат «Партії Регіонів»»: Що відомо про скандальне минуле і сьогодення ведучого Сергія Іванова

У післяреволюційний час і в період війни на Україні все більше і більше активістів борються за честь і правду України. Серед таких сміливців є безліч відомих і знаменитих людей. Саме таким борцем за справедливість можна назвати Сергія Іванова.

Журналіст з луганською пропискою спочатку лякав українців, та своїми поглядами й вчинками зумів завоювати довіру. Але яку саме боротьбу веде журналіст і що знаходиться за зачиненими дверима активіста Сергія Іванова розповість редакція Корупція.Стар

 

До того, як Сергій Іванов став журналістом, він займав різні, прокурорсько-слідчі посади в органах прокуратури Луганської області. Проте, звільнився чоловік за власним бажанням. Правда існує й інша причина, ходили плітки, що Іванова "попросили" піти з органів за пияцтво і корупційні дії, що не відповідали статусу посади, яку займав чоловік.

Так почалося творче життя молодого, спочатку блогера, а вже згодом журналіста. Сергій Іванов вів авторську сторінку у виданні рідного Луганська й був шеф-редактором місцевого інтернет-видання "Східний варіант". Напевно, так було б і надалі, та обставини в країні склалися таким чином, що Сергій був змушений покинути рідне місто і перебратися у Київ.

 

Популярне: «Скандали, крики; бувало, що і билися»: Вся правда про стосунки Олени Мозгової з Олександром Пономарьовим і те, чому вони так і не одружились

Під впливом Революції гідності Іванов і ще кілька активістів вирішують створити свою партію під назвою "Воля". Та після внутрішньопартійного конфлікту, перед парламентськими виборами, Сергій Іванов виходить з партії й вирішує більше ніколи не йти у політику. Цікаво ще те, що пристрасть до політичних реалій у Сергія Іванова від батька, Іванова Володимира Михайловича, котрий у свій час підтримував і входив до "Партії Регіонів".

Багато сил і старань відомий журналіст вклав у розвиток своєї кар'єри у столиці, він очолював таке видання, як "Еспресо", брав активну участь в ефірах авторського проекту Романа Скрипіна та писав статті для таких відомих видань, як «Фокус», ЛІГА.net, «Четверта влада», «Публічні люди».

Зараз на рахунку харизматичного журналіста, телеведучого і письменника сотні статей. Разом з Наталією Мосійчук Сергій Іванов є ведучим популярного, політичного ток-шоу "Право на владу".

Цей проект став дебютним у кар'єрі телеведучого. Саме через хороше знання політичних діячів, ситуації в Україні і його активну позицію, як громадянина Сергію запропонували цю посаду.

Для мене це абсолютно новий рівень, адже у ролі ведучого я вперше. Я неодноразово запрошувався на ток-шоу «Право на владу» як експерт, і знаю, що це — потужний дискусійний майданчик, який надає широкі можливості для обговорення найбільш актуальних тем і вирішення найважливіших питань. Для мене велика честь стати частиною проекту та бути співведучим Наталії, — коментує Іванов.

Про особисте життя журналіста відомо не багато: його дружина Тетяна працює дизайнером, а їхній єдиний син Владислав не пішов стопами діда чи батька, він займається музикою і виступає у гурті "ZFeelZ".

На даний момент ми можемо спостерігати, як стрімко розвивається кар'єра Сергія Іванова. Він став хорошим доповнення до ток-шоу "Право на владу", а також журналіст є членом громадської організації “Громадський люстраційний комітет”.