Новини про зірок
Подобається

«Кажуть, що вона має нетрадиційну орієнтацію і спить з…»: Те, чого ви не знали про красуню-телеведучу, Кароліну Ашіон

27/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кажуть, що вона має нетрадиційну орієнтацію і спить з…»: Те, чого ви не знали про красуню-телеведучу, Кароліну Ашіон

Кароліна Ашіон – одна з найулюбленіших телеведучих українських чоловіків. Таке звання вона заслужила завдяки своїй роботі на телеканалі 2+2, де деякий час вела програму про спорт. Однак, свою кар’єру вона розпочинала зовсім в інакшому амплуа. Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про життя цієї неймовірно красивої та талановитої жінки.

Кароліна має не зовсім типову для України зовнішність, адже вона – на половину нігерійка. Її батько приїхав в колишній СРСР навчатися, зустрів маму дівчини і залишився тут жити на деякий час. Потім він поїхав на батьківщину, планував забрати донечку з коханою, однак, через політичні обставини, так і не зміг цього зробити. Тож росла майбутня телезірка лише з мамою.

Дитинство дівчини було сповнене пригод, вона займалась спортом та грою на фортепіано. До речі, саме зі спортом Ашіон планувала пов’язати своє життя, але через  серйозну травму була змушена відмовитись від мрії.  Спорт, яким займалась Кароліна, не дуже жіночий – гандбол.

На початку 2000-их дівчину з цікавою зовнішністю помітив продюсер музичного телеканалу М1 і запросив її на роботу. Там Кароліна потоваришувала з іншою телеведучою – Васею Фроловою, теплі стосунки між жінками збереглись і до сьогодні.

Пізніше Ашіон вела ранкове шоу на Інтері, а потім – спортивні програми на 2+2. Всі звикли бачити її у розважальних шоу і ніхто й уявити не міг, що красуня може бути серйозною. У 2017 всі були шоковані звісткою про те, що Кароліна відтепер працюватиме на телеканалі Прямий.

Популярне: «Скандали, крики; бувало, що і билися»: Вся правда про стосунки Олени Мозгової з Олександром Пономарьовим і те, чому вони так і не одружились

Про особисте життя смуглявки відомо мало – Ашіон намагається тримати все в секреті. Колись в інтерв’ю зірка розповідала, що декілька років жила у цивільному шлюбі , однак ні імені коханого, ні будь-яких інших подробиць так ніхто і не дізнався. Через таку скритність, ходять чутки, що вона має нетрадиційну орієнтацію. Навіть більше: дехто наважується говорити, що Кароліна має сексуальні та романтичні стосунки з подругою, про яку ми вже згадували, Васею Фроловою.

Однак, чутки залишаються лише чутками – жодна з дівчат не підтвердила інформації. А роиховувати особисте життя від публіки – право кожного.