Новини про зірок
Подобається

Харизматична, рудоволоса бестія «Нового каналу»: З ким живе і чим захоплюється журналістка Олена-Христина Лебідь

27/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Харизматична, рудоволоса бестія «Нового каналу»: З ким живе і чим захоплюється журналістка Олена-Христина Лебідь

Олена-Христина Лебідь є однією з найхаризматичніших телеведучих українського шоу-бізнесу. Дівчина немов той ураган потрапила на телебачення і зараз активно працює на "Новому каналі". Та що приховує це рудоволоса бестія і як складається її особисте життя розповість Корупція.Стар.

Невгамовна Олена-Христина захоплюється парашутним спортом і переглядом фантастичних фільмів. Дівчина володіє досить екстремальним характером, схильна до імпровізацій і експромтів. Саме цим вона так цікава глядачеві. Ведучій до душі екстрим і адреналін, без цього життя здається їй нудним і неповноцінним. Крім того ведуча просто обожнює собак і вважає спілкування з ними кращим засобом для релаксу. Сама вона також є щасливою володаркою чотириногого друга.

Популярне:«Зовсім на себе не схожа»: Стало відомо, як виглядає Дорофєєва без макіяжу

Кар'єра Олени-Христини тільки починає набирати обертів. Поки дівчина не дуже відома широкому загалу, оскільки в рейтингових проектах їй засвітитися не вдалося. Однак вона не сумує і продовжує сподіватися, що професійне зростання у неї тільки почався. Для досягнення максимальних цілей телеведуча докладає величезних зусиль і викладається на сто відсотків в кожному ефірі. Поки вона з'являється в ефірі тільки як журналіст, хоча професійної освіти не має. Її надзвичайна харизма і рішучий авантюрний характер допомагають їй на телебаченні. Зараз талановиту дівчину досить часто можна зустріти на українських телеканалах, зокрема в журналістських телепередачах. Найчастіше Олена-Христина з'являється на "Новому каналі".

У 2017 році Лебідь знімалася в шоу на "Новому каналі" «Зірки під гіпнозом», схожої на французьке розважальне телешоу «Stars sous hypnose». А 20 лютого 2018 року стартував новий сезон телешоу за участю Лебідь «Аферисти в мережах».

Особисте життя Олени-Христини Лебідь залишається справжньою загадкою для її шанувальників. Дівчина пишається тим, що в Мережі про неї неможливо знайти практично жодної інформації. Їй це подобається, а всім, кого цікавлять подробиці її особистого життя рекомендує ставити такі питання особисто їй в соціальних мережах. Артистка обіцяє, що з радістю поділиться всім, що турбує і хвилює її шанувальників.

Що стосується чоловіка і дітей, то поки невідомо чи вони у відомої ведучої є. Принаймні офіційного підтвердження її заміжжя немає, також як і не підтверджений факт наявності дітей. Зате в Олени-Христини є улюблена собака, якій вона віддає всю свою невитрачену любов.

Що стосується планів на майбутнє, то вони поки теж є загадкою. Артистка не дає з цього приводу будь-яких коментарів. Навіть на прямі запитання шанувальників відповідає ухильно і невизначено. Вона так і не зізналася, чи входить в її плани найближчим часом обзавестися сім'єю і народити дітей або ж поки дівчина наполегливо хоче домогтися максимальних успіхів у кар'єрі.
 

Ах эти ноги-ноги ???

Публикация от Елена-Кристина Лебедь (@elena_kristina_lebed)