Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 квітня

27/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 28 квітня

Овен

Не бажано користуватися послугами сайтів знайомств для пошуку партнера. У цей день гідної пари таким чином ви не знайдете.

Телець

Ніяких яскравих подій не очікується. Сіра буденність не сприятиме піднесеному настрою. Порадуйте себе смачненьким.

Близнюки

Цей вечір краще провести на самоті. Зменшуйте кількість контактів. З родичами спілкуйтеся тільки в разі потреби. Вам потрібен спокій.

Рак

Кохані не зможуть провести з вами вільний час. Не слід думати про згасання їх почуттів. Просто так складатимуться обставини. Вашим гаманцем намагатимуться скористатися оточуючі. Деяким ви не зможете відмовити.

Лев

Через різницю в темпераменті кохані не можуть зрозуміти ваших вчинків. Вони вимагатимуть від вас прояву почуттів. Розкажіть їм про свою надійність.

Діва

Протягом дня до вас буде звертатися багато людей. Така популярність не порадує. Під вечір ви будете почувати себе виснаженими. Через ряд прикрих непорозумінь ви втратите можливість отримати додатковий прибуток.

Терези

Уникайте конфліктів з людьми похилого віку. Не наполягайте на своєму. Поступіться. Зіпсовані відносини відновлювати нелегко.

Скорпіон

Не перетворюйтеся в нудних буркотунів. Таким чином спільну мову з оточуючими годі й шукати. Тільки збільшиться протистояння.

Стрілець

Зав'язати нові знайомства вам допоможуть старі друзі. Не пропустіть можливості розширити коло свого спілкування. Перед вами відкриються нові перспективи.

Козеріг

У вашому серці легко буде виникати закоханість. Не варто сліпо йти за своїми почуттями. Ви можете потрапити в любовний трикутник. А це не  добре.

Водолій

Романтичні пригоди будуть цікавити вас. Шукайте контакт з людьми, які мають спільні з вами інтереси. Проведіть вечір з однодумцями.

Риби

Вам не сидітиметься на місці. Кохані не матимуть бажання йти ввечері з дому. Знайдіть компромісний варіант проведення вільного часу.