Новини про зірок
Подобається

«Весільну сукню одягала двічі»: А ви бачили чоловіка відомої співачки, Наталі Валевської?

26/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Весільну сукню одягала двічі»: А ви бачили чоловіка відомої співачки, Наталі Валевської?

На небі українського шоу-бізнесу її зірка загорілась після участі в одному з найпопулярніших розважальних шоу вітчизняного телебачення «Караоке на Майдані». Там, молода хмельничанка Наталя перемогла, і потрапила у проект «Шанс», де в підсумку також тріумфувала. Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам детальніше про життя української співачки – Наталі Валевської.

Народилась і виросла майбутня зірка у Хмельницькому. Любов до музики зародилась у дівчинки ще в ранні роки – вона навчалась у класі вокалу в місцевій музичній школі та активно брала участь у всіх можливих конкурсах.

Коли стала трохи старшою, почала використовувати свій талант для заробітку грошей – Валевська працювала ведучою на весіллях та інших святах. Про цей період зірка згадує з сумом: «Вела їх п"ять років. Це був один із найважчих і найприємніших періодів у моєму житті. 12 годин стояла на ногах. Як би погано не було, завжди всміхалася і вдавала, що мені добре».

У 2005 Наталя, навчаючись в КНУКМ, перемогла у вокальному проекті «Шанс», що і стало початком її кар’єри в українському шоу-бізнесі. Молода красуня швидко завоювала любов та прихильність українців, представляла нашу країну на різноманітних закордонних конкурсах.

В репертуарі Валевської декілька десятків пісень, вона має три альбоми і близько десятка кліпів.

Та головним своїм багатством і досягненням Наталя вважає аж ніяк не успішну кар’єру. Найдорожче – сім’я.

Вже 15 років Валевська є дружиною «найкращого чоловіка в світі», як вона стверджує, Володимира Приглядя. Окрім того, що вони пара, вони ще й працюють разом, адже Володя – продюсер дружини. Перед тим, як офіційно стати сім’єю вони ще дуже довго зустрічалися.

Популярне: «Сороміцькі танці, знущання над мамою і не дитячі фото»: Що відомо про дочку Ольги Фреймут і її таємного батька

В одному з інтерв’ю, співачка зізналася, що весільну сукню одягала двічі. Як так, якщо одружена вона всього раз? Виявилось, що Наталя мала на увазі те, що на вінчанні та на розписці просто була у різних сукнях. До того ж, обвінчалася пара аж через 3 роки після того, як офіційно стала подружжям. Про це рішення Валевська згадує: «Одного дня Володя прийшов з роботи і запропонував повінчатися. Погодилася взяти шлюб перед Богом, бо дуже набожна людина».

Живуть Наталя з Володимиром дружно, й досі палко кохають одне одного. Найбільшою мрією їхнього життя є діти, яких у них, на жаль, досі немає.