Новини про зірок
Подобається

«Це було просто як у фільмі жахів. Мене покусали…»: Onuka поділилася страшною історією

26/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це було просто як у фільмі жахів. Мене покусали…»: Onuka поділилася страшною історією

Сьогодні 32 роки з тих пір, як сталася аварія на Чернобильській станції. Солістка групи ONUKA розповіла про свої спогади про трагедію, передає Корупція.Стар

Ната Жижченко розповіла, що для неї Чорнобиль це не просто слово. Її батько був ліквідатором на АЕС і вона сама знає про те, наскільки це страшно, думати про своїх родичів, які там знаходяться. Група вже присвятила катастрофі кілька пісень, з якими неодноразово виступала на концертах.

Популярне: "Мій тато ледь не впав" :"Голос країни" в епіцентрі скандалу з народним артистом України

Мій батько — ліквідатор, він працював на станції в 86-88-роках. Вони відокремлювали комутації третього і четвертого енергоблоків. Я завжди уточнюю, що він працював саме на станції. Тому що просто ліквідатор — це і прибиральник, і солдат, і той, хто підписував папери. А ліквідатор, який працював на станції після аварії, — це вчений, фізик. Це абсолютно іншого рангу ліквідаторство.

"Я, дихати, хотіти. Я, припиняти, розмова", — слова однієї з найпопулярніших пісень групи, як розповіла сама співачка, вони про станцію. За словами солістки, при написанні тексту, Ната сприймала її як живий організм.

Дівчина розповіла і про те, що вже будучи дорослою, вона вирішила відправитися до Чорнобиля на екскурсію.

"Це було просто як у фільмі жахів. Мене покусали комахи через розрізи в джинсах, і ці рани два або три місяці не загоювалися", — розповіла Жижченко.