Новини про зірок
Подобається

«Скандали, крики; бувало, що і билися»: Вся правда про стосунки Олени Мозгової з Олександром Пономарьовим і те, чому вони так і не одружились

26/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Скандали, крики; бувало, що і билися»: Вся правда про стосунки Олени Мозгової з Олександром Пономарьовим і те, чому вони так і не одружились

Дітям відомих батьків дуже важко довести собі та іншим людям, що вони можуть досягнути чогось у житті самостійно. Така доля спіткала і героїню сьогоднішнього матеріалу редакції Корупція.Стар – Олену Мозгову, доньку легендарного українського композитора Миколи Мозгового.

Попри тотальну критику в свою сторону, Олена змогла досягнути висот у своїй кар’єрі – стала успішною продюсеркою. Окрім цього, Мозгова славиться своїми  різкими висловами. Та про це все – наступного разу, зараз поговоримо про особисте життя жінки.

В житті Олени було багато чоловіків, але знайти того єдиного їй вдалось аж з третьої спроби. За словами продюсерки, вона весь час шукала чоловіка схожого на батька: «Мій тато – людина, яка володіла такими рисами, які подобаються абсолютно всім жінкам. Все те – чого ми хочемо, і коли ми отримуємо – ми стаємо щасливими. Це увага, турбота, якісь подвиги, сюрпризи. Я довго шукала це в чоловіках і, коли всі ці якості знайшла в одній людині – я стала абсолютно щасливою жінкою».

Вперше Мозгова вийшла заміж, коли їй ледь виповнилось 18 років. Можна було б сказати, що це було перше палке кохання, але сама продюсерка каже, що почуттів вистачило лише на півроку. До того ж, перед тим, як зіграти пишне весілля, вони вже два роки зустрічались.

Валентин був спортсменом і мав дуже щільний графік. Саме надмірна любов до спорту, на думку Олени, й стала однією з головних причин розриву: «Його цікавив тільки спорт. Якби у мене була божевільна любов, я б напевно сиділа і чекала його. Але мені було нудно, мені потрібне було життя».

Наступним коханим Мозгової став її партнер по бізнесу – Дмитро. З ним її пов’язує не штамп в паспорті, а дитина. Досить короткий час вони були щасливими разом, але швидко зрозуміли, що швидше друзі, аніж закохана пара. Коли Олена з Дмитром вирішили розійтись – стало відомо, що скоро з’явиться дитина. Це спонукало їх обох спробувати якось налагодити свої стосунки: «У мене був вибір: або робити аборт, або ростити дитину самій. Ми вирішили спробувати склеїти все заради дитини і подивитися, що вийде. Нічого не вийшло».

Тож, Мозгова вже дуже швидко залишилась одна з маленькою Зоєю на руках.

Другим чоловіком і справжньою розрадою в житті Олени став відомий український співак – Олександр Пономарьов. Вони «одружилися». Чому «одружилися» пишемо в лапках? А це тому, що офіційно шлюб вони так і не оформили: «Був період, коли я хотіла, а він — ні (одружитися — ред.) Він тоді вигадав собі історію таку, що всі наші друзі, які жили-жили у шлюбі, а потім одружилися, тут же розійшлися. Але все це, звичайно, збіги… Печатка в паспорті не має ніякого відношення до скріплення шлюбу або навпаки».

До речі, ці стосунки не схвалювали батьки Олени. Батько не розмовляв з донькою цілий рік. Спілкування між рідними відновилось, коли Мозгова завагітніла другою донькою. 

Життя з Пономарьовим було досить складним для Олени, хоч і радісних та щасливих моментів було вдосталь, все ж їм бракувало порозуміння.

У стосунках з Олександром траплялось всяке: «Він був дуже ревнивий – скандали, крики; бувало, що і билися».Та як би там не було, разом з Пономарьовим вони прожили цілих 10 років.

Третім чоловіком продюсери став також співак – Володимир Ткаченко. Олена переконана, що саме він є тим чоловіком, на якого вона чекала все своє життя: «У Володі є риси, якими володів тато – уважність, дбайливість, вміння здійснювати подвиги, сюрпризи. Коли я їх отримала, то стала абсолютно щасливою жінкою».

Популярне: «Сороміцькі танці, знущання над мамою і не дитячі фото»: Що відомо про дочку Ольги Фреймут і її таємного батька

В лютому 2015 року Олена стала мамою втретє. Своєму коханому Володимиру вона подарувала донечку Соломію. Цікаво, що майже пів року подружжя тримало в таємниці народження малечі.