Новини про зірок
Подобається

«Я просто візьму свою гітару і…»: Суперфіналіст «Голосу країни» поділився творчими планами на майбутнє.

25/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я просто візьму свою гітару і…»: Суперфіналіст «Голосу країни» поділився творчими планами на майбутнє.

Суперфіналіст популярного українського вокльного шоу розповів про свої плани, передає Корупція.Стар.

Український глядач уже побачив півфінал "Голосу країни — 8". Зіркові тренери: Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін повинні були відібрати чотири Суперфіналісти, які вже і будуть боротися за перемогу. Андрій Рибарчук, якого залишила зі своєї команди Кароль розповів, що для нього прохід в фінал став величезним щастям. Він до останнього думав, що програє своєму конкуренту.

Популярне: "Я і мої сестрички": Наталя Могилевська показала своїх рідних

Я неймовірно щасливий, що потрапив у фінал. Я не очікував, що все станеться саме так. Пісня була складною, у нас було мало часу на підготовку, але я доклав максимум зусиль, щодня тренуючись, для того щоб показати результат.

Андрій вважає, йому допомагає впертість. Музикант зізнається, що раніше працював в банку, але тільки щоденні тренування і бажання опинитися на проекті дозволили йому потрапити в фінал. Після закінчення шоу Андрій не мріє стати знаменитістю і заробляти величезні гроші, він просто хоче виступати для людей, які будуть щиро цінувати його творчість.

«Я хочу і буду співати. Мене влаштує будь-який маленький паб або бар. Я просто беру свою гітару і співаю. Я б із задоволенням поїхав до кожного окремого міста України і співав там, де мене хочуть почути. Це було б дивно! »