Новини про зірок
Подобається

«Не думаю, що це буде мегахіт …»: Пономарьов жорстко розкритикував пісню MELOVIN для Євробачення

25/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не думаю, що це буде мегахіт …»: Пономарьов жорстко розкритикував пісню MELOVIN для Євробачення

Популярний український виконавець, який останнім часом, більше приділяє увагу своїй продюсерській діяльності, розповів своє ставлення до переможця національного відбору на Євробачення-2018, передає Корупція.Стар.

Уже в наступному місяці відбудеться найбільший європейський вокальний Конкрус. Цього року Україну представить молодий виконавець під псевдонімом MELOVIN c піснею Under the Ladder. Вона розповідає про поразки, які долає кожна людина, щоб прийти до своєї заповітної мети.

Популярне:"Я і мої сестрички": Наталя Могилевська показала своїх рідних

Але Олександр Пономарьов, заявив, що в хлопця не вірить. Він вважає, що MELOVIN в Лісабоні з такою піснею не зможе увійти навіть до першої десятки.

«Своєрідна дуже пісня, я не любитель таких. Не думаю, що це буде мегахіт, але сподіваюся, що його помітять, що помітять його образ, харизматичність, і нехай дасть йому Бог добре заспівати, що не перенервувати », — сказав Пономарьов.

За словами Пономарьова, пісня повинна з перших секунд чимось чіпляти слухача.

«Євробачення — конкурс дивно непередбачуваний в цьому плані. Це своєрідне казино, яке залежить від багатьох чинників. Найголовніше, щоб була хітова пісня », — підсумував він.

Нагадаємо, що Олександр був першим представником України на Євробаченні, ще в 2003 році, щоправда тоді він зайняв лише 14 місце.