Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 квітня 2018 року

25/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 26 квітня 2018 року

Овен

Остерігайтеся несправедливо образити коханих. Пізніше вам буде ніяково за свою нестриманість. Слідкуйте за своїми словами.

Телець

Протягом дня ви не знайдете можливості посидіти з улюбленими за чашкою кави. Але зателефонувати їм слід обов'язково. Вони будуть відчувати самотність.

Близнюки

Спробуйте залагодити конфлікти між родичами. Будьте стриманими під час розмови з батьками. Продемонструйте своє добре ставлення до них.

Рак

Пізно ввечері звільніть себе від справ. Приготуйте вечерю для милих. Саме час розповісти їм про свої почуття. Прибутковою обіцяє бути друга половина дня. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечірній час.

Лев

Життя протікатиме буденно. Яскравих подій не очікується. Не переживайте з цього приводу. Штиль буває не тільки на морі.

Діва

Проблематично буде домовитися з партнерами. Вони будуть сприймати ваші пропозиції гірше нікуди. Наполягати на своєму не варто. Менше кажете один з одним.

Терези

Стримуйте свою цікавість. Не варто втручатися в особисті справи знайомих. Будете мати неприємну розмову з ними. Гроші швидко будуть зникати з кишені.

Скорпіон

Ви будете занадто знервовані. Дратувати будуть найменші дрібниці в поведінці близьких. Пам'ятайте про це. Не давайте волю емоціям.

Стрілець

Оточуючі не залишать вас один на один з проблемою. Поруч будуть надійні друзі. Важливо вчасно звернутися по допомогу.

Козеріг

Спілкування з людиною набагато старшою віком буде вельми корисним. Прислухайтеся до її порад. Ви отримаєте відповіді на свої питання.

Водолій

Обмежте кількість спілкування протягом дня. Інакше ввечері у вас не буде бажання і сил піти на побачення. Попросіть рідних не турбувати вас після вечері.

Риби

Тримайтеся подалі від наполегливих прихильників. Не давайте їм приводу для надій на зустріч. Будете мати згодом багато клопоту.