Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 25 квітня 2018 року

24/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 25 квітня 2018 року

Овен
 
Гарантією того, що ви зможете досягти певних висот, стане націленість на успіх. Найближчим часом ви зможете поліпшити своє фінансове становище, відновивши статус.

Телець

Нарешті вам вдасться налагодити сімейні відносини. Вам захочеться зізнатися коханій людині в гріхах, намагаючись домогтися прозорості відносин.

Близнюки

Ваші доходи значно покращилися. Бізнес може досить тривалий час обходитися без значних вливань, приносячи і раніше, прибутку.

Рак

Ви будете позичати гроші друзям, будете надавати спонсорську підтримку тим, хто її потребує. А нове призначення лише зміцнить ваше матеріальне становище.

Лев

Ви постійно будете працювати над собою. До недоліків близьких поставитеся з гумором, який допомагає вам сприймати життя як свято. Ви відчуєте, що народилися під щасливою зіркою.

Діва

Вам вдасться здійснити поїздку в країну, про яку давно мріяли, і, можливо, оновити дизайн квартири. А допомога і слушні поради друзів виявляться до речі.

Терези

Ви не витрачаєте сили, намагаючись повернути минуле. Не виключено, що майбутнє виявиться ще кращим. Позитивна енергія і впевненість в собі — і компенсація за працю не змусить себе довго чекати.

Скорпіон

У якийсь момент на шальках терезів з'являться ваше бажання безкорисливо допомогти і виникнуть пов'язані з цим власні незручності. І все ж буде прийнято рішення повністю відповідати вашим намірам.

Стрілець

Зусилля таємних недоброзичливців пройдуть повз, дуже скоро вони зрозуміють всю марність своїх підступів. А ваше великодушність стане для них найкращим покаранням.

Козеріг

Вам потрібно думати і діяти швидше. Зараз удача грає з вами в хованки, але незабаром опиниться попереду. Ловіть її, адже ви — справжній спортсмен.

Водолій

Доведеться почекати з азартними іграми та розвагами — фортуна не на вашому боці. На роботі намагайтеся все тримати під контролем, щоб не виникли непорозуміння.

Риби

Уміння вести бесіду з важливими партнерами забезпечить значну частину успіху. Вчасно сказана жарт розрядить атмосферу, а дорогий коньяк і хороші сигари забезпечать ділове зближення.