Новини про зірок
Подобається

«Дружина — колишня солістка відомого гурту»: Як склалося життя талановитого фабриканта Віталія Чирви

24/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дружина — колишня солістка відомого гурту»: Як склалося життя талановитого фабриканта Віталія Чирви

Світ українського шоу-бізнесу зростає з кожним роком, у ньому з'являються все нові та нові обличчя. Великим стартом для простих виконавців стала і "Фабрика зірок". Програма стала щасливим білетом  у яскраве життя і для молодого талановитого хлопця на ім'я Віталій Чирва, передає Корупція.Стар.

Юнак не лише був володарем мелозвучного голосу, він самостійно писав пісні і музику до них. Його талант неодноразово відмічав продюсер "Фабрики" Констянтин Меладзе. 

А дістався такий дар Віталію від дідуся. Перший виступ маленького Віталіка відбувся у віці чотирьох років, коли вони з дідусем разом заспівали пісню «День Перемоги». Після багаторічного періоду навчання в музичній школі Віталій вступає до Київської Муніципальної Академії естрадного та циркового мистецтва, яку закінчив в 2009 році.

У тому ж році пройшов відбір і став учасником теле-шоу «Фабрика зiрок-3» під керівництвом К.Меладзе. Як пізніше зазначав сам Віталій, участь в престижному проекті було справжнім випробуванням на професіоналізм, перевіркою власних ресурсів, а також стало чудовою нагодою попрацювати з таким талановитим композитором і продюсером, яким є Костянтин Меладзе. 

Популярне: "І їхати нікуди не збирається…": Чоловік Повалій зробив гучну заяву

Важливою подією стало знайомство зі знаменитим поетом Олександром Вулихом, який звернув увагу на талант Віталія і познайомив його з багатьма знаменитими музикантами. Серед них був і такий метр російського шоу-бізнесу, як Григорій Лепс, для якого згодом він написав пісню.

Стосовно особистого життя, серце Віталія Чирви зайняте, він поєднав свою долю з хореографом і екс-учасницею групи "REAL O" Оленою Виноградовою. З дівчиною Віталій познайомився давно, але їхній роман тривав недовго і згодом переріс у міцний шлюб. Зіркова пара зараз виховує синочка. Віталій і Олена зараз живуть на діві країни: Росію і Україну. В першій живуть і працюють, а в Україні у них залишилися родини.

Також, Віталій зараз займається, як і власною творчістю так і пише пісні для інших винонавців.