Новини про зірок
Подобається

Сергій Притула відверто зізнався, за що йому соромно ось уже 25 років

23/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Сергій Притула відверто зізнався, за що йому соромно ось уже 25 років

Популярний український телеведучий Сергій Притула зізнався про те, що мучить його вже десятки років, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, чоловік відреагував на відео, на якому школярі б'ють свого однокласника. Сергій Притула, зізнався, що в дитинстві був частим свідком розборок підлітків і їх жорстокості. За словами зірки, головна проблема — діти не задумиаются про можливі наслідки.

Популярне: "Зовсім немає білизни": Співачка Гайтана показала шанувальникам ніжний образ

"Школа завжди була місцем, де труїли інших. Інших. Слабких. Коли я вчився в Збаражі, у нас в школі теж часто траплялися бійки. В наш 7 клас регулярно навідувався один 9-класник, який оглядав нас, говорив якусь коротку промову "про життя і л*хов", а потім методично бив декількох хлопчиків. Причому це насильство було вибірковим. Деяких він ніколи не чіпав, знаючи, що це діти батьків при керівних посадах. Деяких не чіпав, знаючи, що за них можуть прийти поквитатися хлопці "з району". А ось тих, за кого ніхто "не впишеться" — легко! " — згадав шкільну історію Сергій Притула.

Сергій зізнався, що досі соромиться того, що не заступався за тих, кому діставалося від хуліганів найбільше. Багато дітей просто бояться опинитися новою метою кривдників. Тому, за словами Притули, дуже важливий діалог між батьками і дітьми, щоб ті не боялися признаватися про існуючі проблеми.

"Замовчування проблеми калічить чиюсь долю, чиюсь психіку! Навіть якщо з вашою дитиною все гаразд і він в класі в авторитеті, це не означає, що там немає кого-то, хто страждає від знущань сильніших, за мовчазної згоди вашої дитини ", — запевнив Сергій Притула.