Новини про зірок
Подобається

«Під ним же все видно»: Популярна співачка Руслана вразила своїм платтям на офіційній прес-конференції

23/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Під ним же все видно»: Популярна співачка Руслана вразила своїм платтям на офіційній прес-конференції

Популярна українська виконавиця Руслана здивувала шанувальником вибором наряду для офіційного заходу, передає Корупція.Стар.

Жінку помітили на найбільшій еко-конференції світу. Виявилося, що запросили виконавицю самі опганізатори: Траммелл Кроу і Джейсон Ван Бюрен. На конференції їй запропонували і взяти участь в проекті. Співачка погодилася і тепер в Україні буде займатися представництвом цієї організації. Як заявила сама Руслана, головна мета — збереження навколишнього середовища.

Популярне: "Зовсім немає білизни": Співачка Гайтана показала шанувальникам ніжний образ

"Ми повинні берегти і міняти шляхи розвитку нашого світу разом! І ми зробимо Україну в цьому авангардом і викликом в боротьбі із застарілими технологіями, які знищують Землю, і перейдемо на нові Чисті Джерела Енергії і Натхнення!"

Але шанувальників здивувало не лише нове захоплення співачки, але і коротке чорне плаття в якому вона прийшла на захід. Воно було зроблено з напівпрозорої тканини і всі бажаючі могли побачити спідню білизну Руслани.

"Під ним же все видно", "Ще б в купальнику прийшла", "Ну треба ж бути трошки скромніше", — пишуть в коментарях до знімка шанувальники.

 

#EarthDay ? ⠀ Весь минулий тиждень я провела в техаському місті #Dallas. ⠀ На запрошення Траммелла Кроу та Джейсона Ван Бюрена, засновників та організаторів наймасштабнішої у світі міжнародної еко-конференції EarthX, я взяла участь у роботі кількох її напрямів. ⠀ Місія конференції — об’єднання світової спільноти з метою забезпечення сталого розвитку для сьогоднішнього та прийдешніх поколінь. Аудиторія конференції складає понад 100 000 осіб, у її роботі беруть участь понад 900 чол. та 260 виступаючих з усього світу. ⠀ На відкритті фестивалю EARTHxFilm, під час якого було презентовано фільм The Game Changers від оскароносного режисера National Geographic Луїса Псіхойоса, я виконала сингл #ItsMagical та фрагмент нового синглу, представивши соціальне відео про необхідність збереження Карпат. ⠀ Також ми показали хроніку Чорнобильської трагедії, закликалючи світ до переходу на чисту дику енергію, енергію миру, яка має покласти початок новій енергетичній добі і зберегти наше життя та планету! ⠀ Я анонсувала новий етап свого великого музично-цивілізаційного проекту #WildEnergy. ⠀ Ми маємо берегти та змінювати шляхи розвитку нашого світу разом! І ми зробимо Україну в цьому авангардом та викликом у боротьбі із застарілими технологіями, що нищать Землю, та переходом на нові Чисті Джерела Енергії та Натхнення! ⠀ #руслана #ruslana #ruslanalyzhychko #energy #renewableenergy #instagram #music

Публикация от Ruslana Official (@ruslana.lyzhychko)