Новини про зірок
Подобається

«Ірина Білик навіть жбурнула в неї мікрофон»: Як Катя Осадча стала найуспішнішим світським журналістом

23/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ірина Білик навіть жбурнула в неї мікрофон»: Як Катя Осадча стала найуспішнішим світським журналістом

В минулому матеріалі ми, редакція Корупція.Стар, розповідали вам про модельну кар’єру найпопулярнішої телеведучої України – Каті Осадчої. Сьогодні, як і обіцяли, розкажемо про те, як їй вдалось втілити ще одну свою мрію.

А наступною великою мрією Каті стала журналістика. Цією професією Осадча зацікавилась ще коли працювала моделлю. Вже тоді вона почала активно стежити за тим, як поводяться професійні журналісти. Вона звертала увагу на все: як вони поводяться у кадрі, які запитання ставлять зіркам, як проходять зйомки.

Катя вступила на факультет журналістики, і в той самий час почала активно шукати роботу. Вона ходила з кастингу на кастинг, пробувала себе скрізь, де могла. Коли дізналась, що на «Першому національному» є вакансія позаштатного кореспондента – зрозуміла, що це місце має зайняти саме вона. Так і сталося: Осадча отримала роботу, яка стала першою сходинкою в її новій кар’єрі.

У 2005 році «Тоніс» шукав ведучу для свого нового шоу – «Світські хроніки». Вони шукали особистість, яка могла б спровокувати і зацікавити, тож цілеспрямована і самовпевнена Катя ідеально підійшла на цю роботу. Глядачі почали впізнавати красуню і полюбили її, тож коли через 2 роки шукали ведучу для «Світського життя» — Осадчу взяли без зайвих роздумів. 

Нахабна і яскрава жінка впевнено почувалась на закритих світських заходах і масштабних культурних подіях. Осадча стала впізнаваною, адже серед своїх колег вирізнялась манерою розмови та стилем – про її чудові капелюшки ходять легенди. 

Популярне: "У прозорих чоботях і…": Фреймут вразила прихильників своїм новим нарядом

Осадча через свої провокативні питання часто потрапляла у скандали з різними зірками. Одного разу, Ірина Білик навіть жбурнула в неї мікрофон… Після цього випадку співачка досить довго уникала зустрічі з Катею. 


Зараз же Осадча працює на телеканалі 1+1, має досвід розмов зі світовими зірками різного рівня.

Окрім цього, вона є коханою дружиною та щасливою матір’ю двох синів. Та це вже зовсім інша розмова – про особисте дізнаєтесь у наступному матеріалі.