Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24 квітня

23/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 24 квітня

Овен
Сплануйте свій день заздалегідь. Експромт вийде невдалим. Не намагайтеся приватне втиснути між діловими побаченнями.

Телець

Подружнє життя не може будуватися за правилами та інструкціями. Навчіться спокійно сприймати і чужу точку зору.

Близнюки

Фантазія може завести вас далеко. Не плутайте її з реальністю. Так ви можете потрапити в незручне становище. На вас звалитися багато роботи. Але і фінансовий стан буде вдалим.

Рак

Спробуйте з головою зануритися в реалізацію спільного з партнерами проекту. Це буде цікавіше романтичного побачення. Проведіть цей день з користю. Відпочинете пізніше.

Лев

Не сумуйте з приводу втраченого кохання. Звільніть своє серце для нових пригод. Подбайте про вдосконалення свого іміджу. І вам обов'язково пощастить!

Діва

Зараз особливо небезпечно приймати поспішні особисті рішення. Це може привести до фатальної помилки. Бережіть існуючі відносини.

Терези

Найменші проблеми будуть псувати ваш настрій. Відмовтеся від побачення. Улюблені можуть прийняти ваше поганий настрій на свій рахунок.

Скорпіон

Рідні не дадуть вам згадати про власні потреби. Весь час ви будете займатися чужими справами.

Стрілець

Не варто висловлювати своє невдоволення станом особистих відносин. Пошуки винних нічим добрим не закінчаться. Запропонуйте щось конструктивне.

Козеріг

Особисті побачення краще пройдуть завтра. Улюблені приємно здивують вас. Присвятіть сьогоднішній день рішенням власних проблем.

Водолій

Залишайтеся в ці дні вдома. Приймайте гостей. Займіться улюбленими справами. Не шукайте собі зайвого клопоту.

Риби

Зрушень на краще у відносинах з партнерами не буде. Вам складно буде розібратися зі своїми бажаннями. Не давайте волю ревнощів.