Новини про зірок
Подобається

«Заробляв на Зеленському, таємно мріючи …»: Вся правда про життя харизматичного вірменина з «Кварталу 95» Міки Фаталова

22/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Заробляв на Зеленському, таємно мріючи …»: Вся правда про життя харизматичного вірменина з «Кварталу 95» Міки Фаталова

Життя популярного веселуна і жартівника Міки Фаталова насправді виявилося досить важким. Чому артистові довелося переїхати в Україну і як склалася його доля, дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Міка народився в 1983 році в вірменській сім'ї в Баку. Його дідусь був відомим весільним музикантом, а сама сім'я користувалася повагою серед сусідів. Фаталов розповідав, що на весіллі його батьків гуляло аж 600 чоловік. Все змінилося, коли почалася війна — Карабаський конфлікт. Хлопчику тоді було 6 років.

Популярне: З субсидіями виникнуть проблеми: Влада вже попереджає українців готуватися до гіршого

"У мене до цих пір мурашки по тілу від цих моментів … Пам'ятаю, як додому увірвалися двоє, і моїй бабусі сказали наступне: "Якщо ви зараз же не поїдете зі свого будинку, ми поріжемо вашу сім'ю, а вас викинемо з балкона""

Саме тоді сім'я майбутнього артиста переїжджає в Україну. Вибір нового місця проживання Міка пояснював просто. У сім'ї тут жили далекі родичі. До речі в Україні у нього в прямому сенсі почалося нове життя. У паспорті йому чомусь вказали ім'я Михайло, та й прізвище у нього виявилося іншим. При народженні його прізвище було — Тосунян, але після розлучення батьків, вже в Україні, мама вирішила дати йому своє прізвище — Фаталов.

У Луганську він закінчує школу, захоплюється футболом, але паралельно мріє стати режисером. Фаталов вступає до Луганського коледжу культури і мистецтв, здобуває освіту актора, а потім і професію режисера. Саме там він знайомиться з Євгеном Кошовим, який виявляється його однокурсником. Молодий хлопець ще студентом починає виступати в «КВН» в різних командах: «Кого покликати», «ВаБанк'».

У 2004 році, Кошовий вирішує допомогти своєму другові і запрошує його в «Квартал 95», але в якості кур'єра, а потім в 2008 в якості менеджера. Міка домовлявся про концерти, зустрічав і відвозив різних зірок шоу бізнесу. Він розповідав, що на свій перший гонорар купив мамі квартиру в Києві, і заявляв, що якби не Зеленський — його життя було б зовсім іншим. Але в таємниці Міка завжди хотів виступати разом з хлопцями.

На сцену він вийшов тільки в 2012 році вже в «Вечірньому кварталі», тоді команда вирішила дати йому шанс, і не прогадала. Харизматичний, яскравий персонаж швидко запам'ятався українському глядачеві. Його східні коріння тільки додали родзинку і зробили Міку улюбленцем публіки. Після цього кар'єра Мікі стрімко йде в гору. Він не тільки виступає на сцені, а й знімається в багатьох фільмах і серіалах студії «Квартал 95». Його можна побачити в «Вечірньому києві», мюзиклі «Як козаки», комедії «Ржевський проти Наполеона» ну і звичайно ж в популярному серіалі «Слуга Народу», де він зіграв главу СБУ.

Про сім'ю Мікі відомо не так багато. У нього є дружина і трьох-річний син Ліонель. Міка розповідав, що зі своєю майбутньою дружиною познайомився випадково, коли зайшов пообідати в ресторан. У той час, він працював адміністратором «Кварталу» і глядачам був невідомий. Але молоді люди сподобалися одне одному і почали спілкуватися. Буквально через рік пара розписалася.

"Я довгий час мав намір зробити їй пропозицію, але все не знаходив слушного моменту. В результаті ми по-тихому розписалися, і класичної весілля у нас ще не було. Хоча сьогодні я і не проти її відсвяткувати", — зізнавався Фаталов.

До речі і з ім'ям сина сталася помилка чоловік хотів назвати хлопчика Лео, але в свідоцтві про народження чомусь вказали Ліонель. Також пара виховує і дочка подружжя Міли від першого шлюбу Єву.