Новини про зірок
Подобається

«Вона повністю відповідала ідеалу, але…»: Вся правда про коханих жінок телеведучого, Андрія Доманського

22/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона повністю відповідала ідеалу, але…»: Вся правда про коханих жінок телеведучого, Андрія Доманського

В цього харизматичного чоловіка закохана не одна українка. Однак, в жодної з них немає жодного шансу зайняти місце в його серці, бо там уже декілька років одна єдина жінка. Він людина публічна, телеведучий Андрій Доманський. Сьогодні редакція Корупція.Стар привідкриє для вас таємниці його особистого життя. 

Народився і виріс майбутній телеведучий у сонячній Одесі. Там здобув і вищу освіту. До речі, як і багато інших українських знаменитостей, професія Доманського абсолютно не творча, він інженер-системотехнік. Попрацювавши за освітою два роки, чоловік зрозумів, що це не його. 

Кар’єру ведучого також починав у рідному місті, щоправда, працював спочатку на радіо, а пізніше на телебаченні. Широкий загал дізнався про Андрія завдяки програмам на «Новому каналі», зараз же він працює у проектах телеканалу «Інтер». 

Та, робота роботою, а от в особистому житті телеведучого усе ж набагато більше цікавих фактів. 

Всі чудово знають про життя Андрія з його колегою по роботі Лідією Таран. І про те, як ці стосунки закінчилися. Однак, Ліда далеко не перша дружина Доманського, щоправда, не зі всіма він був одружений офіційно. 

Першу дружину телеведучого звуть Юлія й одружились вони ще тоді, коли Андрій жив і працював в Одесі. Юля навчалась з ним на одній спеціальності, але стосунки зав’язались у них вже після випускного. 

Доманському був всього 21 рік і красуня-дівчина здавалася йому ідеальною, до того ж, як він сам зізнається, саме вона стала його справжнім першим коханням. 

У шлюбі з Юлею Андрій прожив майже 10 років. У цьому союзі з’явилося двоє прекрасних діток син і донька. Стосунки цієї пари зруйнував побут. 

Через деякий час після розриву шлюбу, у житті Доманського з’являється інша жінка Лідія Таран. Ці стосунки стали ковтком свіжого повітря для чоловіка, адже Таран кардинально відрізнялась від попередньої дружини. Шлюб із нею був цивільним. На питання журналістів чому ж все-таки не повів кохану жінку до РАЦСу, відповів так: «Між Лідою та моїми дітьми від першого шлюбу не були вибудовані стосунки». 

Спільне життя пари дуже швидко почало набридати їм обом, не врятувала ситуацію і маленька дочка Василинка. Після 5 років, прожитих разом, стосунки закінчились. 

Поява третьої жінки в житті Доманського оповита плітками та скандалами. 

Популярне: «Сороміцькі танці, знущання над мамою і не дитячі фото»: Що відомо про дочку Ольги Фреймут і її таємного батька

Теперішню кохану телеведучого звуть Марина. З нею, як і з Лідією, Андрій познайомився на роботі, так і зав’язались нові стосунки. Вона стала його офіційною дружиною вже після того, як народила першу спільну доньку Кіру. На цей шлюб Доманський зважився дуже легко, бо впевнений, ці стосунки ідеальні, адже вони доповнюють одне одного. А через 5 років у подружжя з’явилась ще одна дівчинка Віра. 

І хоч свою Марину він любить понад усе про жоден зі своїх попередніх шлюбів Доманський не шкодує, каже, що і Юля, і Ліда відіграли у його житті вагомі ролі. До того ж, завдяки цим жінкам, Андрій щасливий багатодітний батько.