Новини про зірок
Подобається

Новий стиль Марії Яремчук захопив публіку

22/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Новий стиль Марії Яремчук захопив публіку

Останнім часом популярна українська виконавиця Марія Яремчук не перестає дивувати своїх фанатів цікавими образами, передає Корупція.Стар.

За кілька тижнів дівчина встигла заплести собі дреди і приміряти декілька зухвалих нарядів. Через це, шанувальники артистки часто негативно висловлювалися на її адресу. Але на цей раз дівчина виклала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, яка дійсно здивувала і привернула увагу фанатів.

Популярне: "Зовсім немає білизни": Співачка Гайтана показала шанувальникам ніжний образ

Дівчина поділилася знімками з чергової своєї фотосесії. Виявилося, Марія вирішила продемонструвати своїм шанувальникам, що стильно і модно одягатися може кожен, не дивлячись на кількість грошей. Дівчина скомбінувала свій образ з поношених речей, які знайшла на блошиних ринках Києва.

«Всякий дефіцит — це чисто людська вигадка. Штучна, як і в радянські часи. У Бога досить таланту і любові для кожної людини, це у людини мало віри, що йому може хотітися чужого. Аналогічно, з'являється скупість і небажання ділитися ».

Шанувальники не залишилися байдужими і засипали виконавицю компліментами.

«Дуже красиво і вдало підібрала образ», «Ти неймовірно красива і талановита, продовжуй в тому ж дусі», «Янголятко))», «Дуже красива!»

 

 

Всякий дефіцит — це суто людська вигадка. Штучна, як і в радянські часи. В Бога достатньо таланту і любові для кожної людини, це в людини мало віри, що їй може хотітися чужого. Аналогічно, з‘являється скупість і небажання ділитися. Люба недовіра лиш свідчить про потребу у вірі. Люба нелюбов, навіть критика — лишень віддзеркалює твою власну нелюбов до себе. Шукаймо в собі. Годуймо свій духовний голод. Бо тільки з нього починаються наші нездорові апетити.

Публикация от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀MARIYA YAREMCHUK (@m_yaremchuk)