Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23 квітня

22/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 23 квітня

Овен
Якщо ви бачите, що допускаєте помилки в роботі — не ображайтеся на конструктивну критику. У зворотному випадку це може перерости в серйозний конфлікт.

Телець
Зробіть перестановку меблів або почніть ремонт. День для цього підходить просто ідеально. А ось важливі фінансові питання, чи те, що стосується майбутнього, краще обдумати на самоті, без помічників.

Близнюки
Проявіть ініціативу на роботі — і ваша кар'єра стрімко піде вгору. Але цілком ймовірно, що якийсь наближений до вас, постачає вам неправдиву інформацію. Подумайте, навіщо йому це потрібно?

Рак
Будьте обережні з новими знайомствами — може у цих людей не найкращі наміри по відношенню до вас або вашої сім'ї. Займіться краще роботою по дому.

Лев
Намагайтеся бути обережними абсолютно в усьому. Не виключено, що вас чекає розчарування саме в тих людях, які здавалися вам найнадійнішими соратниками.

Діва
Пройдіться по магазинах. Зараз хороший час для покупок. Проведіть цей день з тими, хто вам по-справжньому близький. Але ось розпочаті справи треба доводити до кінця. І зараз для цього є найкраща можливість.

Терези
Якщо ви запланували на цей день переговори — вони пройдуть на ура. Тільки ось паперів в цей день краще не підписувати. Особливо після обіду. І нехай критика оточуючих не сильно вам докучає. Зберігайте спокій і все буде на висоті.

Скорпіон
Зараз найкращий час для романтичних знайомств. Можливо, що це переросте у щось більше. А ось з грошима може бути напряг. На строкову і важливу покупку доведеться позичати у друзів або близьких.

Стрілець
Сконцентруйтеся на досягненні конкретної мети — і у вас все вийде. А якщо будете розмінюватися на дрібниці — піде прахом те, чому ви присвятили багато часу. Прикро буде.

Козеріг
Цей день буде важким на роботі. Краще подбати про своє здоров'я.

Водолій
Не вірте тим, хто солодко говорить. Будьте активні на роботі.

Риби
Можливо, ви отримаєте гроші, на які не розраховували. Ближче до вечора вас чекають неприємності.