Новини про зірок
Подобається

«Билися постійно, вибили скло в хаті…»: Злата Огнєвич зізналася про складні стосунки з сестрою

22/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Билися постійно, вибили скло в хаті…»: Злата Огнєвич зізналася про складні стосунки з сестрою

Популярна українська співачка показала своїм шанувальникам свою сестру, передає Корупція.Стар.

У передачі "Світське життя", Злата Огнєвич вирішила познайомити всіх зі своєю, молодшою ​​за співачку на 7 років, сестрою Юлею. Виявилося, що між дівчатками завжди були дуже складні відносини. Злата вважала, що вона в родині головна, а Юля відстоювала свої права.

Популярне: "Зовсім немає білизни": Співачка Гайтана показала шанувальникам ніжний образ

"Ми билися постійно. Аж до того, що ми вибили скло в будинку. Одного разу ми влаштували будинку таку бійку, в результаті якої стався потоп. Ми почали обливатися величезними тазиками з водою. Испортили все — шпалери, плінтуси, паркет", — згадала дитинство співачка.

Але з віком це минуло, і тепер дівчата вважають себе кращими подружками. Огнєвич зізналася, що насправді Юля дуже турботлива і добра.

"Коли у мене якісь важливі події, Юля непомітно, таким фронтом за мною стоїть, і непомітно звідкись плед з'являється або чай, або непомітно мене хтось обійме. Бачить, якщо я нервую, заводжуся, завжди поцілує мене в щічку ", — розповіла Огнєвич.

Сама ж Юля розповідає, що жити з такою знаменитою сестрою дуже не просто. Як мінімум тому, що більшість хлопців намагається познайомиться з нею тільки через Злату.

Дівчатка зізнаються, що зараз, одна без одної, вже не змогли б жити.