Новини про зірок
Подобається

«Сльозами нас не проб’єш»: Василь Вірастюк поділився враженнями від перших тренувань на «Зважені і щасливі»

21/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Сльозами нас не проб’єш»: Василь Вірастюк поділився враженнями від перших тренувань на «Зважені і щасливі»

Напередодні стартували зйомки шоу "Зважені і щасливі", справжнім сюрпризом для глядачів має стати поява Василя Вірастюка, передає Корупція.Стар.

Раніше зірковий спортсмен заявляв, що йде на проект, але не розповідав, що у якості тренера. Вірастюк також заяввв, що планує худнути разом зі своєю командою.

"Мене запросив телеканал СТБ. Я – Почесний президент Федерації стронгменів України, тому своїх заходів досить багато, плюс зйомки у фільмах бувають. Довелося подумати – йти чи не йти на цей крок, адже зйомки в проекті займають досить багато часу і сил", – говорить Василь.

Вася зізнався, що не часто мав змогу дивитися шоу, бо у нього клопотів вистачає.

"Чесно зізнався, шоу дивився від випадку до випадку, адже у найсильнішої людини планети троє дітей, вистачає турбот, тому телевізор часто вже не подивишся".

Також, Вірастюк поділився планами на цей проект: "Буду худнути разом з учасниками. Зараз важу – 153 кг, схуднути хочу, для початку, на кілограмів 10. У мене спортивне минуле, більше м'язової маси, ніж надлишкової. Вагу буду втрачати важче, при цьому хочу зберегти свою м'язову масу, зберегти форму і силу, але прибрати зайве".

Популярне: "Тут і романтика, і багаторівнева любов": Уся правда про роман Влада Дарвіна з Наталею Могилевською

Зараз Василь Вірастюк лише знайомиться зі своїми підопічними, але вже знає, що жаліти не буде.

"Сльозами нас, спортсменів і тренерів, які не проб'єш. Самі цього все проходили. Головна порада – набратися терпіння, зрозуміти, що результат не приходить відразу – за тиждень, за місяць. Головне – багато тренуватися".