Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 квітня 2018 року

21/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 22 квітня 2018 року

Овен
Побачення можуть перетворитися в порожню балаканину. Улюбленим не вистачає вашої ініціативності. Не сидіть в очікуванні бажаного тепла. Дійте.

Телець
Чоловік (дружина) не помічатимуть вашу турботу про них. І це може стати причиною вашого невдоволення. Пам'ятайте про підвищений рівень конфліктності. Бережіть спокійну атмосферу в домі.

Близнюки
Партнери в цей день не схильні до дипломатичності. Поступайтеся улюбленим. Враховуйте їх смаки і переваги. Уникайте конфронтації.

Рак
Найчастіше радьтеся з дружиною (чоловіком). Не нав'язуйте свою точку зору. Так ви зможете прийняти правильні рішення. Тоді в вашому домі буде завжди буде згода.

Лев
Займіться улюбленими справами. Не сидіть вдома в очікуванні милих. Вони будуть вирішувати власні проблеми.

Діва
День випробування на вірність давній дружбі. Відкладіть свої справи. Відгукніться на прохання друзів про допомогу.

Терези
Переважати буде песимістичний настрій. Не сидіть в очікуванні хороших новин. Порадуйте себе обновкою. Подивіться улюблений фільм. Зателефонуйте приємною людині.

Скорпіон
Не давайте своїх координат новим знайомим. Згодом вам принесе багато клопоту це спілкування.

Стрілець
Вас буде втомлювати навколишня суєта. І пропозиції улюблених здаватися недоречними. Після роботи відпочиньте один в затишному приміщенні.

Козеріг
Все добре буде вестися в вашому домі. Намагайтеся і з сусідами підтримувати кращі відносини. Вони не раз допоможуть вам.

Водолій
Не дозволяйте собі фліртувати з колегами. Це може викликати занадто гучний резонанс. Злі язики не дрімають.

Риби
Улюблені порушуватимуть свої обіцянки. Це буде засмучувати вас. Однак слід утриматися від з'ясування причин такої поведінки. Щоб не посваритися.