Новини про зірок
Подобається

«Відразу після закінчення проекту…»: Руслана Писанка поділилася подробицями життя після «Зважені і щасливі»

20/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Відразу після закінчення проекту…»: Руслана Писанка поділилася подробицями життя після «Зважені і щасливі»

Відома українська актриса Руслана Писанка розповіла як їй вдалось схуднути, передає Корупція.Стар.

Як всім добре відомо Руслана була на проекті "Зважені і щасливі" і нарешті зірка иврішила поділитися рецептом успіху зі шанувальниками.

"Раніше думку про те, що потрібно підніматися по сходах, мене дуже лякала. Зараз же я про це навіть не думаю! Ходжу по східцях, як по рівній поверхні. Наше життя складається з дрібниць, і ми її проводимо на ногах. Коли ніг легко, то і все інше робиться з легкістю. У мене з'явилося більше фізичних можливостей. Я можу довго гуляти, ходити, бродити…навіть якщо ми з чоловіком не йдемо в зал, то просто гуляємо по місту", — сказала актриса.

Писанка розповіла, що саме найголовніше у спроцесі схуднення це правельне харчування.

"Неможливо ж перебувати постійно в суворій стані, особливо під час гастролей і поїздок. Головне — ми намагаємося харчуватися правильно і не забувати про фізичні навантаження", — сказала Руслана. 

Популярне: "Тут і романтика, і багаторівнева любов": Уся правда про роман Влада Дарвіна з Наталею Могилевською

Руслана також розповіла, що зараз вона старається тримати себе в руках.

"Відразу після закінчення проекту дуже тягнуло на солодке, тому всі кафе з випічкою ми оминаємо. Слава богу, я спокійно до цього ставлюся, а от Ігор обожнює всі ці пиріжки, тістечка. У малих кількостях він може собі це дозволити, але кожен день, як раніше, — звичайно, немає. Всі розуміють, що скидати вагу важко. Але утримувати його — не менш складно! Якщо даєш послаблення, за це потрібно буде розплачуватися", — сказала зірка.