Новини про зірок
Подобається

«В Україні вона не буде…»: Лоліта вразила всіх своєю заявою

19/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«В Україні вона не буде…»: Лоліта вразила всіх своєю заявою

Скандально-відома співачка Лоліта, яка отримала заборону на в'їзд в Україну строком на три роки шокувала своєю заявою, передає Корупція.Стар.

Донька співачки Єва зараз навчається в одній із українських шкіл, обдумує де продовжити навчання та активно готується до випускного балу.

Нещодавно Лоліта зізналась, що дуже сумує через те, що не зможе підтримати свою Єву на її випускному.

"Мене не пускали в Україну та не пустять навіть на випускний вечір, це вже зрозуміло. А моя мама в 75 років не зможе вести прямий ефір зі свята Єви — їй складно пояснити, як це зробити"

Щоб хоч якось розрадити доньку, зіркова матуся відправила їй дорогий наряд, який та і одягне на шкільний бал.

Окрім цього, Лоліта розповіла, що планує забрати Єву до себе в Росію, де вона і продовжить своє навчання:

"Єва в цьому році буде складати випускні іспити в школі, а потім багато-багато вчителів стануть займатися з нею, щоб вона вчилася далі. Ми не будемо в цьому році вступати до ВНЗ, тому що Єві потрібна адаптація до російської мови. У Єви схильність до мов, вона добре говорить по-англійськи, по-німецьки. Хочу, щоб вона стала перекладачем — літературним, технічним, яким завгодно. Але знаю точно, що в Україні вона вчитися не буде. І в Лондон не поїде — там наркотики, та і принц одружується — значить, моїй там вже робити нічого (посміхається). А про Росію поки думаємо, який ВНЗ вибрати"

Популярне: "Занадто багато інтиму …": Світлана Лобода завалила соцмережі фотографіями своїх грудей

Подивимось, чи вдасться Лоліті втілити її плани в життя.