Новини про зірок
Подобається

Джамала відверто розповіла що означає ім’я її малюка. Ви здивуєтесь!

19/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Джамала відверто розповіла що означає ім’я її малюка. Ви здивуєтесь!

Переможниця "Євробачення", популярна співачка і молода матуся Джамала розповіла, яке значення має ім'я її маленького сина, передає Корупція.Стар.

Хлопчика подружжя назвало Емір-Рахман.

Ім'я для первістка Джамала обирала разом зі своїм коханим чоловіком — Сеїт-Бекіром Сулеймановим. Обирали вони довго і прискіпливо. 

Для подружжя було дуже важливо, аби їхні хлопчик мав унікальне найменування. Так і сталось, повне ім'я сина співачки є єдиним у своєму роді і звучить так: Емір-Рахман Сеїт-Бекір ог'ли Сулейманов.

Мені, як людині, у якої все життя пов'язане з музикою, хотілося «співуче» ім'я. У нас з Бекіром навіть склався свій ТОП-3 — Емір, Осман і Гірей. Але одного разу вночі мені приснилося, що нашого синочка звати Емір-Рахман. Це правда! Я прокинулася о 5 ранку і зразу записала ім'я в блокнот. Вважаю, що це був знак! — написала співачка на своїй сторінці в Інстаграм

Популярне: "Занадто багато інтиму …": Світлана Лобода завалила соцмережі фотографіями своїх грудей

І додала:

Рахман означає «милосердний», «жалісливий». Я найбільше ціную ці якості в людях. Крім того, мій улюблений композитор — Сергій Рахманінов, в його прізвищі теж є корінь «Рахман». А Бекіру дуже сподобалося ім'я Емір, яке означає «повелитель». У підсумку ми вирішили дати дитині подвійне ім'я.

 

❤️все дома

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)