Новини про зірок
Подобається

«Роблять, типу, леді»: : Майкл Щур оригінально потролив Ольгу Фреймут (ВІДЕО)

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Роблять, типу, леді»: : Майкл Щур оригінально потролив Ольгу Фреймут (ВІДЕО)

Відомий український ведучий і знаний майстер "говорити правду"  Майкл Щур зважився потролити екс-ревізора країни і справжню леді Ольгу Фреймут, передає Корупція.Стар.

Щур розкритикував "правила для леді" від Ольги. У цих правилах Фреймут закликає дівчат, котрі хочуть бути справжніми леді обмежувати себе у всьом. Оля часто публікує у своєму блозі пости присвячені цій темі, проте вони не завжди викликають масу захоплень.

Майкл зіронізував, що, якщо ти їси у гостях, пітнієш, ходиш у туалет, то ти точно не Ольга Фреймут. Бо сама телеведуча — не їсть, не п’є, не какає і не пітніє. 

Популярне: "Ведуча мого серця": Подивіться з ким живе красуня-телеведуча, Тетяна Висоцька

"Ні, вона не померла, вона справжня леді. Поясню, що відбувається: телеведучу Ольгу Фреймут призначили директором фейкової школи у телевізійному реаліті, де з простих українських дівчат роблять, типу, леді. Ну, як роблять – змушують їх соромитися свого тіла, відмовлятися від власного "я" і втрачати індивідуальність", — відзначив Майкл. 

У кінці, Щур зазначив, що така жінка стане потенційною жертвою сімейного насилля "Отже, пані Фреймут вважає, що справжня леді – це анорексичка з кишковим розладом, нечутлива до людських температур".