Новини про зірок
Подобається

«Прийшов час перегорнути сторінку!»: Аніта Луценко покидає «Зважені і щасливі»

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Прийшов час перегорнути сторінку!»: Аніта Луценко покидає «Зважені і щасливі»

Відома телеведуча та фітнес-тренер шоу "Зважені і щасливі" Аніта Луценко покидає проект, передає Корупція.Стар.

Аніта за час шоу стала справжньою зіркою, вона виступала не лише, як тренер але і як експерт у "Все буде добре". До порад Луценко зараз прислуховуються сотні жінок і звістка про те, що Аніта покидає проект приголомшила її прихильників. 

Популярне: "Ведуча мого серця": Подивіться з ким живе красуня-телеведуча, Тетяна Висоцька

Аніта у свою чергу зазначила, що їй час перегорнути цю сторінку і йти далі.

"Прийшов час перегорнути сторінку! Фінішували мої 7 років в проекті "Зважені та щасливі" тренер, ведуча — це було неймовірно! Цікаво, розвивально, з емоціями від 10 до -10 балів. Тонни прочитаних книг про схуднення, літри сліз і сотні захоплених вигуків, курс дієтології від Світлани Фус (з кожним роком все більше переконуюся, що вона номер один, просто без модного маркетингу), вивчила українську мову, знайомство з усіма товстуна і знімальною групою. Я стала іншою! Як мінімум старшою. Я абсолютно щаслива! Мрії збуваються, якщо докладати зусиль або хоча б точно знати чого хочеш, я знаю, чого хочу найближчим часом! І це нове! У моєму списку бажань ще багато пунктів", — написала в Інстаграмі зірка.

 

Пришло время перевернуть страницу! Финишировали мои 7 лет в проекте «Зважені та щасливі» тренер ✅ ведущая ✅ — это было невероятно! Интересно, развивающе, с эмоциями от 10 до -10 баллов ??? тонны прочитанных книг про похудение, литры слез и сотни восторженных криков, курс диетологии от Светланы Фус( с каждым годом все больше убеждаюсь, что она номер один, просто без модного маркетинга ?), выучила украинский язык, знакомство со всеми толстячками и съёмочной группой ??? Я стала другой! Как минимум старше ?? Я абсолютно счастлива! Мечты сбываются, если прилагать усилия или хотя бы точно знать чего хочешь ?? я знаю чего хочу в ближайшее время! И это новое! ? в моём списке желаний ещё много пунктов ?#делатьчтохочешь и #небояться

Публикация от Анита Луценко (@anitasporty)