Новини про зірок
Подобається

Пограбували, вкрали паспорт і забрали 500€: Леся Нікітюк розповіла про свою «пригоду»

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Пограбували, вкрали паспорт і забрали 500€: Леся Нікітюк розповіла про свою «пригоду»

Популярна українська телеведуча поділилася з шанувальниками історіями про те, як вона подорожувала по світу, передає Корупція.Стар.

Виявилося, що з Леся часто потрапляла і в дуже з приємні ситуації. Найчастіше це був звичайнісінький грабіж. За словами зірки, в незнайомих вам країнах потрібно бути максимально обережним і не довіряти всім підряд. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина вирішила навіть зробити свій рейтинг найнебезпечніших країн.

Популярне: Вона кинула заради нього чоловіка, щоб залишитись самій з дитиною: Вся правда про особисте життя Юрія Горбунова до одруження з Осадчою

На перше місце вона поставила Іспанію.

«Іспанія — обережно кишенькові злодії! Пам'ятаю, прямо в аеропорту Барселони у нашого оператора пропав рюкзак з технікою за секунду … А скільки подруг мені дзвонили … і розповідали: «я навіть не встигла сісти в таксі, як гаманець і всі документи пропали»

На другому місці опинилася Франція, а саме Париж, де кишенькових злодіїв дуже часто можна зустріти в метро. На третє місце потрапила Італія, в якій, за словами ведучої, ваші речі може вихопити просто мотоцикліст, який проїжджає повз.

Ну і завершили рейтинг країн Туреччина, Болгарія і Японія.

«Особисто мене пограбували в дитинстві в Болгарії, вкрали паспорт, мені було 12 і я плакала, ну і ще в Японії в аеропорту (ви вже знаєте, це було в орелірешка) документи повернули, забрали тільки 500 €!»

Леся порадила прибирати документи і гроші в найнадійніше місце і зізналася, що сама найцінніше ховає в ліфчику.