Новини про зірок
Подобається

Нова ведуча «Зважені та щасливі» здивувала шанувальників своєю фігурою

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Нова ведуча «Зважені та щасливі» здивувала шанувальників своєю фігурою

Нова ведуча популярного українського шоу «Зважені та щасливі» влаштувала справжній успіх в інтернеті, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина поділилася своїми знімками зі спротзала. Своїми формами нова ведуча швидко завоювала величезну популярність серед шанувальників шоу. Виявилося, що Мирослава Ульяніна фітнес-тренер і консультант з харчування. Саме тому фігура для неї на першому місці.

Популярне: Вона кинула заради нього чоловіка, щоб залишитись самій з дитиною: Вся правда про особисте життя Юрія Горбунова до одруження з Осадчою

За словами Мирослави в шоу вона стане не просто провідною, а допомагатиме учасникам позбавлятися від зайвої ваги, ділячись своїм досвідом. А сумніватися в її професіоналізмі не доводиться, адже на знімку у дівчини видно відмінно накочену фігуру і кубики преса.

Дівчина ділиться, що на собі випробувала, що таке надмірна вага, в університеті вона важила більше 80 кілограм, але потім через тренеровки та затяжну депресію вона стала важити 38. За словами Мирослави і надмірна, і недостатня вага дуже шкідливі для людини. Саме тому важливо нормалізувати своє харчування.