Новини про зірок
Подобається

«Ми в пошуках няні, але …»: Джамала вийшла з декрету і розповіла про те, хто буде виховувати дитину

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ми в пошуках няні, але …»: Джамала вийшла з декрету і розповіла про те, хто буде виховувати дитину

Популярна співачка Джамала, вже вийшла з дектрета, передає Корупція.Стар.

Як і обіцяла, щаслива мама затрималася у відпустці не довго, не минуло й місяця після народження чудового малюка Еміра-Рахмана, як Джамала вже з'явилася на зйомках вокального шоу "Голос країни — 8". Жінка і до цього не приховувала, що постарається повернутися на своє крісло в журі якомога раніше, але все-одно для багатьох це стало несподіванкою.

Популярне: Вона кинула заради нього чоловіка, щоб залишитись самій з дитиною: Вся правда про особисте життя Юрія Горбунова до одруження з Осадчою

За словами Джамали, за дитину вона не переживає, адже з нею вдома залишився коханий чоловік, та ще й мама приїхала.

Я вам скажу, навіть коли приїхала мама, і вона почала допомагати, вона може зараз образитися, але вона була наче зайва, тому що я все так собі налаштувала. Чоловік-суперняня. Я вже дзвонила — він годував, все супер, дитина спить. Він дивиться.

Співачка розповідає, що над пропозицією найняти няню замислювалася, і навіть намагається її шукати, але поки так і не знайшла, адже у неї дуже суворі критерії.

Так, ми в пошуках няні, але я не хочу залишати дитину комусь навіть на недовгий час, коли я буду виступати — адже я не йду в декрет.