Новини про зірок
Подобається

«Колишня дружина для мене стала …»: Вся правда про життя великого українського актора Богдановича Олексія

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Колишня дружина для мене стала …»: Вся правда про життя великого українського актора Богдановича Олексія

Він один із значущих артистів на українській театральній сцені. Його талант у поєднанні з харизмою швидко знайшли відгук у глядачів і зробили його популярним. Що відомо про життя чудового артиста, дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Богданович Олексій Володимирович народився в 1963 році в селі Береза ​​Сумської області. Його батько був економістом, а мама вихователькою. У дитинстві хлопець навіть не думав про кар'єру актора. Навчаючись в школі він мріяв вступити до технічного вузу, а батьки сподівалися, що хлопчик стане лікарем. Але цим мріям не судилося збутися, Олексій побачив оголошення про набір до театрального інституту і вирішив спробувати скласти іспити.

Популярне: "Хотіли мене "натягнути" на 700 грн": У Мережі активно обговорюють шахрайські дії "Нової пошти"

Вже на четвертому курсі Сергій Данченко запрошує молодого талановитого артиста виступати в Національний академічний театр імені Франка. Там він і залишається працювати після інституту. Спочатку йому давали ролі в масовці. Олексій зізнавався, що в якісь моменти думав, що назавжди піде з професії, але його врятувало кіно.

Вперше він дебютував у фільмі «Всього один день», потім знявся в таких картинах як «Блакитна троянда», «Гріх», «Репортаж», але найбільше українцям запам'ятався він за фільмами «Украдене щастя» і «Казка старого мельника». Актор ніколи не залишав сцену свого театру і вже в 1997 році отримав звання заслуженого артиста України.

За чудово виконані ролі він отримав в 2001 і 2004 році премію «Київська пектораль». А вже в 2004 році його назвали «Людиною року» серед акторів. Ще через два роки він отримує звання народного артиста України. Чоловік розповідав, що дуже багато ролей для нього спочатку давалися складно, але в цьому і полягав інтерес до сцени. З кожним разом потрібно було перевершувати себе настільки, щоб глядач вірив тобі. Багатьох персонажів він відчув на собі. Він зізнавався, що граючи в п'єсі «Живий труп», асоціював себе не тільки з головним героєм, а й з усім твором в цілому. За його словами, іноді він дійсно хотів втекти від соціуму і створити свій світ, щоб не бачити і не відчувати емоцій. На сьогоднішній день на його рахунку більше 60 різних робіт тільки в театрі, не кажучи вже про фільмах і серіалах.

Про особисте життя актора відомо не так багато, він сам розповідав, що ставши популярним, завів собі принцип «не розповідати про болячки і жінок». Але нашій редакції вдалося дізнатися, що все-таки серце актора було вільно не завжди. Ще в студентські роки він знайшов собі дружину. Вони разом навчалися в університеті, потім відносини почали розвиватися, і пара вирішила одружитися і з'їхатися. Але шлюб прожив недовго. Сварки через брак грошей, образи на те, що Олексій приділяв величезну кількість часу театру привели до того, що буквально через рік пара розлучилася.

Богданович зізнався, що не дивлячись на це, вони зберегли дружні відносини і в моменти депресії саме вона допомагала йому прийти в себе.

«Так сталося, що з дружиною ми розлучилися. Я не робив з цього трагедії. Ми в чудових стосунках. Рідніше людини за мою колишню дружину, у мене немає »

Зараз Олексій більше часу приділяє саме театру, і за свою роботу в цьому році наказом Петра Порошенко отримав Орден «За заслуги» III ступеня.