Новини про зірок
Подобається

«Намагався поїхати на «Євробачення» від іншої країни»: Як склалась доля переможця «Х-фактора 5», Дмитра Бабака

17/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Намагався поїхати на «Євробачення» від іншої країни»: Як склалась доля переможця «Х-фактора 5», Дмитра Бабака

В Україні великий успіх мають різноманітні талант-шоу, а особливо «Х-Фактор». Глядачів часто цікавить доля учасників цих проектів, тож сьогодні ми, редакція Корупція.Стар, хочемо розповісти вам про долю учасника одразу двох вокальних шоу – «Голосу країни» та «Х-Фактору». А ім’я цього талановитого співака – Дмитро Бабак.

Вперше про цього талановитого юнака ми почули у проекті «Голос країни», де він боровся у складі команди Святослава Вакарчука.

Спочатку все було добре, однак у черговому етапі Дмитро «програв», тепер уже відомій українській співачці, Христині Соловій.

Однак Бабак не полишив мрій про вокальну кар’єру і продовжив шукати лазівку у світ українського шоу-бізнесу. Саме за таких обставин талановитий юнак з’явився на сцені іншого шоу — «Х-Фактор». Там він, з рештою, переміг і здобув таку бажану славу. Та як склалося його подальше життя? Де він і чим займається тепер? Спробуємо коротко розповісти про головне.

 

Виріс Дмитро на Луганщині, з 13 років його виховували бабуся з дідусем, які є найбільшим прикладом для нього. З 8 років хлопчик займався вокалом, тож, не дивно, що своє життя він пов’язав з музикою і почав шукати своє місце у шоу-бізнесі.                                                       

Після проекту Дмитро Бабак одразу ж з головою занурився в роботу: записав цілий альбом та зняв декілька кліпів. Цьогоріч Дмитро об’єднав свої зусилля з іншою відомою українською співачкою – Тетяною Піскарьовою і брав участь у національному відборі на конкурс «Євробачення» від Білорусі. Однак, все-таки на конкурс вони не поїдуть.

Окрім своєї творчої кар’єри, Бабак допомагає творити іншим. Як відомо , він – переселенець з Донеччини, тож у столиці йому живеться не дуже легко. Більшу частину свого виграшу Дмитро витратив на оренду житла і таке інше, та все ж зберіг певну суму і відкрив у Києві власну музичну студію, де він, співак, який є «магістром з естрадно-джазового відділу», навчає цьому ремеслу інших. 

Популярне: "Ведуча мого серця": Подивіться з ким живе красуня-телеведуча, Тетяна Висоцька

Усіх прихильниць цікавить: чи зайняте серце красеня? Вже після шоу стало відомо, що у юнака є дівчина на ім’я Дарина. Тоді, Дмитро, не приховуючи, розповідав про їхні стосунки та почуття. 

Однак, зараз у Мережі немає жодних новин про особисте життя Бабака. Але, можемо припустити, що вони з Дашею досі разом.