Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18 квітня 2018 року

17/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 18 квітня 2018 року

Овен
Тактовно відмовтеся від участі в чужій конфліктної ситуації. В цей день вся увага бажано зосередити на особистих проблемах.


Телець
Поява нової людини в вашому оточенні не залишить вас байдужими. Але не слід провокувати зближення відносин. Вони не стануть перспективними.

Близнюки
Не варто витрачати час на зауваження. Знайдіть можливість похвалити близьких людей. Вони будуть намагатися всіляко догодити вам.

Рак
Стримуйте прояви егоїзму. Він буде заважати вам передбачати добродіяльності ваших обранців. Будьте уважні до їхніх прохань і потреб.

Лев
Підвищується плодючість організму. Уникайте появи небажаної вагітності. Розпочате лікування безпліддя  буде проходити вдало.

Діва
Час залагодити сімейні конфлікти. Відновити втрачені через несподівану неприємності дружні стосунки також краще саме в цей день.

Терези
Спокій і тиша буде панувати в вашому домі. Зародилися в цей день відносини будуть надійними і тривалими.

Скорпіон
Близькі люди будуть приділяти більше уваги іншим членам сім'ї. Про ваших інтересах будуть забувати. Нагадуйте про себе спокійно. Тоді не виникатиме конфліктних ситуацій.

Стрілець
Ви часто будете заглиблюватися в власні переживання. Не уникайте можливості приватної розмови з оточуючими. Вони допоможуть вам розвіяти сумний настрій.

Козеріг
Переважати буде меланхолійний настрій. Пристрасті будуть кипіти в серце. Проведіть вечір з дорогими людьми невимушеною бесідою.

Водолій
День приємного спілкування з коханими. Не приховуйте своїх почуттів. Доля дасть вам шанс завоювати серце своїх обранців.

Риби
День насичений зустрічами і спілкуваннями. Домашні не бачитимуть вас. Виникати будуть образи і претензії. Розумно розподіліть свій час. Не позбавляйте сім'ю своєї уваги.