Новини про зірок
Подобається

Стала півфіналісткою «Голосу» і завела роман з актором-красенем: Вся правда про відому актрису серіалу «Школа» Ганну Трінчер

16/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Стала півфіналісткою «Голосу» і завела роман з актором-красенем: Вся правда про відому актрису серіалу «Школа» Ганну Трінчер

У свої 17 років вона вже встигла стати відомою багатьом українцям. Її знають як співачку, актрису, художницю. Що відомо про різнобічну дівчину дізнавалася редакція Корупція.Стар

Народилася Анна Трінчер 3 серпня 2001 року в столиці України Києві. З самого дитинства вона була активною дівчинкою, намагаючись проявити свій талант беручись за все підряд. Але найбільше її приваблювала музика, тому в 6 років батьки віддають дитину в хор, а потім в музичну школу, де тендітна дівчина вчилася грати на бандурі.

Популярне: «На річницю подарував дружині ікону»: Куди пропав і чим займається зірка «Фабрики зірок», Стас Шурінс

Вперше вся Україна дізналася про неї в 2014 році, коли Анна приходить на відбір на дитяче «Євробачення». Дівчина виконала українську пісню «Небо знає», але журі вирішило, що їй не вистачає вокальної майстерності. У наступному році Трінчер знову з'являється на сцені вже з новою піснею, яку вона написала разом з популярною співачкою Alyosha. На цей раз Трінчер вдалося перемогти відбір і битися з талановитими вокалістами з інших країн. Їй вдалося зайняти 11 місце.

Дівчина розповідала, що довго засмучувалася після поразки, але вирішила зібратися і продовжити боротися за своє місце на сцені. У цьому ж році вона бере участь в ще одному вокальному конкурсі «Дитяча Нова хвиля-2015». Незважаючи на те, що вона займає всього п'яте місце, дівчина зізнавалася, що була дуже задоволена своїм виступом. Адже саме на цьому конкурсі вона знайомиться з багатьма професійними артистами СНД. У цьому ж році вона приходить на другий сезон популярного українського телепроекту «Голос.Діти». Її виступ змусив обернутися двох суддів з трьох. Правда довго пробути на сцені не вдалося. Коли почалися «вокальні батли» дівчина не витримала конкуренції і покинула проект. Тоді її тренером була Наталя Могилевська, яка розповідала, що Трінчер просто потрібно ще трохи часу і тренувань, щоб стати по-справжньому знаменитою виконавицею.

У 2016 році вона випускає свій перший кліп, який шалено сподобався українському глядачеві і дівчина знову виявляється на піку популярності. Її запрошують на «Дитяче Євробачення», але вже в якості ведучої. У цьому ж році, вона відправляється в Лос-Анджелес, де проходить акторські курси і знімається в кількох короткометражках. Повернувшись в Україну, вона дізнається про кастинг в серіал «Школа» і вирішує спробувати свої сили. Дівчина з успіхом проходить на роль Нати. Проект виявився дуже популярним, і Трінчер стає кумиром для багатьох дівчат, а у самої Ганни з'являється величезна кількість шанувальників.

Про особисте життя Анни відомо не багато, шанувальники часто приписують їй роман з колегою по серіалу «Школа» красунчиком Олегом Виговським. Пару часто бачать разом у різних закладах. Але при цьому, сама дівчина інформацію не підтвердила.

Зараз Трінчер стала учасницею вже дорослого «Голосу», і увійшла до складу команди Джамали. Поки Анна успішно прагне до перемоги вже дійшовши до півфіналу. Крім цього, вона продовжує зніматися і в другому сезоні серіалу «Школа».