Новини про зірок
Подобається

Армії фанаток і роман з дружиною футболіста: Куди пропав найромантичніший учасник «Фабрики зірок», Олександр Матіас

16/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Армії фанаток і роман з дружиною футболіста: Куди пропав найромантичніший учасник «Фабрики зірок», Олександр Матіас

Феєричне на той час шоу "Фабрика зірок" стала чимось новим в українському шоу-бізнесі. Її учасники полюбилися глядачеві, адже молоді й талановиті, вони намагалися здивувати своїх шанувальників чимось новим і неординарним. Їхні концерти захоплювали, вражали кількістю костюмів і трюків, що не виконувались на українській сцені. Це був формат зовсім нового шоу, який продюсери запозичили у Європі та Штатах, передає Корупція.Стар.


Та після закінчення "Фабрики зірок" не всім фіналістам вдалося втримати цю мить слави. Одним із найяскравіших учасників шоу був Олександр Матіас. Його армія фанаток зростала з кожним днем на шоу, за нього вболівали і переживали сотні дівчат. Так це і не дивно, голубоокий і кучерявий красень виявився дуже амбітним і щирим виконавцем. Його неодноразово порівнювали з ангелом.

Ще з самого дитинства малий Сашко проявляв цікавість до творчості, співав у хорі і, навіть, самостійно освоїв гру на гітарі. Коли талановитому хлопцеві виповнилося повних 14 років, він створив свою групу. Хлопці локалізувались в батьківському гаражі, а свої перші інструменти купили за гроші, які отримали за власну працю. Ця самостійність проявлялася і в подальшому житті Олександра, щоб добре заробляти хлопець йде працювати дизайнером і це йому непогано вдається.

Популярне:«На річницю подарував дружині ікону»: Куди пропав і чим займається зірка «Фабрики зірок», Стас Шурінс

Та після закінчення інституту музика знову приваблює хлопця і він йде на кастинги "Фабрики зірок". Після фіналу, про Олександра Матіаса ходили доволі скандальні чутки. Молодому виконавцю приписували роман з дружиною відомого футболіста Аліною Островською. Зазначають, що Саша довго приховував почуття до жінки, але зумів їй відкритись. Також писали, що пара живе разом, хоча батьки спростовували цю інформацію.

У 2014 році Олександр перебирається в Лос-Анджелос на постійне місце проживання. ЗМІ писали, що хлопець підтягує мову і навіть знайшов нове кохання, та Сашко стосунки не підтвердив. На даний момент співак записує нові треки і бере участь у різноманітних фотосесіях, просуваючи своє творче "я".

At the beginning of June, Vegas.

Публикация от OLEKSII SACHENOK (@oleksiiofficial)

Side view ?

Публикация от OLEKSII SACHENOK (@oleksiiofficial)

VIVA MAGAZINE Photographer: Kimberly Metz

Публикация от OLEKSII SACHENOK (@oleksiiofficial)

My sister's workout ??‍♀️.

Публикация от OLEKSII SACHENOK (@oleksiiofficial)