Новини про зірок
Подобається

«Люди хочуть слухати музику вживу …»: MONATIK розповів про концерти в Росії

15/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Люди хочуть слухати музику вживу …»: MONATIK розповів про концерти в Росії

Популярний виконавець Дмитро Монатік, розповів про своє ставлення до Росії, передає Корупція.Стар.

У своєму інтерв'ю виконавець розповів, що найближчим часом концерти в Росії не планує, але при цьому часто співпрацює з музикантами із сусідньої країни. Дмитро зізнався, що на його останній сольний концерт приїхала дуже велика кількість шанувальників з Росії.

Популярне: «Живе в квартирі Тіни Кароль і займається …»: Як склалася доля переможця 5 сезону «Голосу» Антона Копитіна

"До нас на" Vitamin D "(назва сольного концерту співака — Ред.) До Києва приїхало дуже багато людей з Росії. І це круто. Люди хочуть слухати музику наживо, і музика об'єднує. Сьогодні час будувати мости, а не кордони. Дай Бог, щоб всі так думали", — зазначив він.

Монатік додав, що зараз в Росії дуже популярні саме українські виконавці, так як в нашій країні останнім часом приділяється величезна увага не тільки якості текстів пісень, а й якістю звуку.

"Якщо раніше боролися за місце в хіт-парадах, зараз — по крайней мере, мені так здається, — роблять не хіти, а шлягери, які, можливо, не з першого разу чіпляють, але варто їх послухати три-чотири рази, і розумієш , як цікаво це зроблено. у цьому сенсі Іван Дорн, звичайно, багато перевернув в головах. в сучасній музиці, в звучанні, в легкості підходу щось було переключено, й почалася інша епоха ", — сказав Дмитро.