Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 квітня

15/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 16 квітня

Овен

Молоді пари будуть переживати складний період. У вас можуть виникнути сумніви у вірності партнерів. Не хвилюйтесь. Ви даремно драматизуєте ситуацію.

Телець

Спілкування  буде багато. По-справжньому розслабитися оточуючі не дадуть. Звільніть для себе вечір. Насолоджуйтеся тишею і спокоєм.

Близнюки

Підтримуйте переписку з приємними людьми. Вони будуть сприяти збереженню вашого доброго настрою. Навіть якщо коханими виникли непорозуміння.

Рак

Життя буде вносити свої корективи у ваші плани. Сімейні обставини не залишать вільного часу на відпочинок. Спробуйте зберегти гарний настрій.

Лев

Сентиментальність коханих буде вам незрозумілою. Не варто з ними про це говорити. Розмова може стати неприємним. Будьте великодушні.

Діва

Прислухайтеся до бажань своїх коханих. Частина з них ви зможете задовольнити вже днями.

Терези

Партнери будуть виключно красномовними. Станьте для них хорошим слухачем. Проявляйте живий інтерес до їхніх справ, адже вони потребують цього.

Скорпіон

Гарний час для початку інтимних стосунків. Але будьте обережні з вибором місця і часу для цієї події. Вам можуть перешкодити.

Стрілець

Випадкова зустріч може викликати вибух почуттів. Не відмовляйте собі в задоволенні провести день в незвичній обстановці з об'єктом свого кохання.

Козеріг

Друзі спробують влаштувати ваше особисте життя. Навряд чи варто погоджуватися на їхні пропозиції. Не витрачайте час на спілкування з незнайомцями.

Водолій

Задовольніть своє давнє бажання. Поспілкуйтеся з природою. Разом з милими вирушайте в похід. Раптовий відпочинок надовго запам'ятається.

Риби

Ваш будинок буде сповнений гостей в цей день. Побути наодинці з коханими буде проблематично. Не скупіться на добрі слова на їхню адресу. Будьте вдячні за їх терпіння.