Зіркові скандали
Подобається

«Вирішила подивитися в обличчя тим, хто про мене погано пише»: Фреймут відверто прокоментувала скандал, який розгорівся навколо неї

14/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вирішила подивитися в обличчя тим, хто про мене погано пише»: Фреймут відверто прокоментувала скандал, який розгорівся навколо неї

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка виявилася героїнею гучного сканадла, вирішила прояснити ситуацію, передає Корупція.Стар.

Днями в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що Фремут прийшла разом з усією знімальною командою до кількох українців, які негативно відгукнулися про неї. З несподіваним візитом Фреймут навідалася до жінки, яка висміяла її книгу, а також до маленької дівчинки, яка опублікувала смішний стопкадр, на якому Ольга виглядала дуже кумедно. Багато хто до останнього не вірив в те, що ведуча дійсно могла собі таке дозволити, але сьогодні, зірка сама зізналася у своєму вчинку.

Популярне: "Усе особисте життя пов'язане з однією дівчиною": Як склалася доля першого переможця "Х-фактора", Олексія Кузнєцова

"Це було в рамках моєї нової програми, яка скоро з'явиться. Так я до неї готуюся. Вирішила подивитися в обличчя тим, хто про мене погано пише. Мені було дуже цікаво дізнатися, хто ці люди. Як виявилося, в більшості своїй це мешканці бідних районів. Їх офіси, про які вони пишуть в Інтернеті, — невеликі квартири. Тому я б усім порадила ніколи не ображатися на таких ось злостивців, тому що часто це нещасні люди. Але я приходжу до них, щоб подати їм руку, обійняти і сказати : "Хейтери, я вас люблю!"

За словами Ольги, така поведінка вона не вважає агресивним, а ідея зустрічатися з такими людьми з'явилася, тому, що вона хоче вислухати і зрозуміти причину негативу з боку своїх передплатників. Фреймут додала, що найближчим часом збирається навідатися ще до деяких своїх кривдників.

"Я взагалі хочу знайти всіх хейтерів. Хочу зробити так, щоб в Україні перестали писати погано один про одного. Почали жити в мирі та добрі. Тому це тільки початок великого руху. Але його фінальна нота — мажорна. І це найголовніше!"