Новини про зірок
Подобається

«Стала першою жінкою, що відмовила йому»: Історія неймовірного знайомства Марини і В’ячеслава Узелкових

14/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Стала першою жінкою, що відмовила йому»: Історія неймовірного знайомства Марини і В’ячеслава Узелкових

Шоу "Зважені і щасливі" вже давно здобуло свого глядача. Воно не лише міняє людей зовнішньо, воно дає людям другий шанс рухатись вперед та змінює їх самих. Кастинг не лише проходив між учасниками, ретельно підбирали й тренерів.  

Марина Узелкова з'явилася на проекті нещодавно, та стала справжнім янголом охоронцем для учасників. Жінка не лише допомагає учасникам скинути зайву вагу, вона вміє правильно підібрати слова і мотивувати людей.

Та, як живеться тренеру Марині Узелковій з чоловіком боксером і чим ще захоплюється зірка довідалась редакція Корупція.Стар.

Відомо, що зі своїм чоловіком-боксером, а також зірковим тренером "Зважених і щасливих" В'ячеславом, Марина познайомилася під час навчання в університеті. Як розповіла Узелкова, на той момент їй було всього 17 років і Слава безсоромно розглядав її та не відводив погляду.

"Я бачила, як він постійно дивиться в мою сторону, безсоромно мене розглядає. Я такого взагалі не люблю, мені це так не сподобалося!"

Після цього випадку В'ячеслав став шукати першої кращої зустрічі з коханою. Марина стала першою жінкою, що відмовила боксеру і це стало певним стимулом добитися її. Як зазначила зірковий тренер, якби вона тоді відповіла Славі взаємністю нічого б не вийшло. А на даний момент пара вже більш як 20 років разом і більше ніж 18 років у щасливому шлюбі.

Популярне:«На річницю подарував дружині ікону»: Куди пропав і чим займається зірка «Фабрики зірок», Стас Шурінс

Марина навіть розповіла про те, що її чоловік часто дивиться у сторону красивих жінок та спочатку це для неї було справжньою проблемою. Вона ревнувала, та зараз зрозуміла, зо Слава любить лише її. У шлюбі зіркове подружжя виховує двох діток: сина Роберта, котрий пішов у перший клас і донечку Олівію. Марина і В'ячеслав люблять проводити спільно час і не пропускають жодної можливості побути у колі сім'ї.

Також Марина Узелкова любить читати книги з психології, обожнює кататися на ковзанах, активно проводити час в аквапарку і боулінгу. А ще тренер "Зважених і щасливих" часто виступає експертом у шоу "Все буде добре" і не соромиться запрошувати туди свою зіркову родину.