Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 15 квітня 2018 року

14/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 15 квітня 2018 року

Овен
Не відмовляйте людям в їх проханнях, навіть якщо ви не дуже хотітьте братися за те, що вони просять. Це хороший день, щоб завершити розпочаті справи.

Телець
Тримайте себе в руках. Можливо, не варто відстоювати свою позицію настільки завзято. Адже грубість ще нікому не допомогла досягти успіху.

Близнюки
День буде вдалим в кар'єрному плані. Можливо, вам зроблять пропозицію в плані роботи від якої ви не зможете відмовитися.

Рак
Проводьте більше часу зі своїми домашніми, а то вже скоро вони забудуть як ви виглядаєте. Не напружуйте оточуючих своєю зайвою активністю, інакше конфлікту не уникнути.

Лев
Намагайтеся не давати грошей в борг. Навіть тим, кого ви добре і давно знаєте. Саме час почати зміни, які ви давно хотіли здійснити. Для цього у вас буде предостатньо енергії.

Діва
Не варто надто довіряти новим пропозиціям. Подивіться на своє життя з боку і оціните його об'єктивно. Ви помітите речі, які вам дуже не сподобаються.

Терези
Не соромтеся звертатися за допомогою до близьких. Навіть якщо питання стосується грошей.

Скорпіон
Гарний час для угод і великих покупок.

Стрілець
Можливо, хтось хоче вас обдурити. Тому намагайтеся, зробити так, щоб люди, які вам неприємні, не намагалися до вас наблизитися. Тримайте дистанцію.

Козеріг
Не перевантажуйте себе зайвими проблемами і справами. Візьміть тайм-аут. Повільно, але впевнено робіть свою повсякденну роботу, а такий розмірений темп — найкраще, що вам сьогодні потрібно.

Водолій
Цей день добре підходить для того, щоб примиритися з кимось, з ким ви давно в сварці. Якщо у вас є хронічні хвороби — можливе загострення, тому прослідкуйте за своїм здоров'ям.

Риби
Можливо, ви посваритесь зі своїми колегами. Але для стратегічних цілей найкраще підходить друга половина дня. Сходіть кудись з друзями. Це піде вам на користь.