Новини про зірок
Подобається

«Таких «шлюбів» у неї було декілька»: Що відомо про особисте життя телеведучої Василіси Фролової

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Таких «шлюбів» у неї було декілька»: Що відомо про особисте життя телеведучої Василіси Фролової

Василіса Фролова – одна з найпопулярніших телеведучих України. Вона працювала на найвідоміших вітчизняних телеканалах, переважно, у розважальних програмах. Василісу  всі звикли бачити усміхненою та завжди в гарному настрої, глядачі вважають, що її життя безтурботне, а про неї  саму думають як про стереотипну блондинку з анекдотів. Та чи є Фролова насправді такою? Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам більше про цю білявку.

Варто почати з того, що Василіса – не справжнє ім’я зірки, за паспортом вона Юлія. Народилась і виросла Фролова у Харкові. Свою кар’єру почала досить рано: ще у юному віці стало зрозуміло, що у дівчини ідеальні модельні  параметри, тож вона пішла працювати до агенції. 

Фролова часто брала участь у різноманітних конкурсах краси, а також довгий час працювала моделлю не тільки в Україні, а й у Франції.

Її кар’єра на телебаченні почалась у рідному місті, а вже 2003 харизматичну Васю запросили на музичний телеканал М1, після чого вона і стала відомою на всю країну. Після цього їй вдалося попрацювати ще на багатьох телеканалах, але у неї  завжди був образ "веселушки". Тож коли у 2017 Фролову запросили у ролі ведучої ток-шоу на каналі «Прямий» — всі були вражені.

Про своє особисте життя Фролова розповідає мало – каже, живе з коханим у цивільному шлюбі і про РАЦс не мріє. Штамп в паспорті, мовляв, — не головне. Також не соромиться зізнаватись, що таких «шлюбів» у неї вже було декілька і всі вони чомусь руйнувались. 

До речі, Василіса завжди славилася своєю неординарністю. Якось на всю країну вона заявила, що має дуже пікантну колекцію фотографій. Як виявилось, ще з юних літ вона фотографується в туалетах у різних країнах світу, а світлини потім складає в окремий альбом. Чи продовжує вона й далі колекціонувати подібні кадри – невідомо.

Популярне: "Л*худра у труселях": Українці жорстко висміяли Ані Лорак

Одне знаємо точно: навіть у свої 40 років Фролова продовжує дивувати українців.