Новини про зірок
Подобається

«Стильна мама»: Джамала похвалилася своєю новою зачіскою

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Стильна мама»: Джамала похвалилася своєю новою зачіскою

Популярна українська співачка Джамала, яка недавно стала мамою, поскаржилася своїм передплатникам, передає Корупція.Стар.

У соціальній мережі Інстаграм дівчина показала нову фотографію, на якій вона обрізала своє довге волосся по плечі. Після того, як фанати накинулися на виконавицю з питаннями "навіщо?", Вона зізналася, що зараз абсолютно не вистачає часу, для того, щоб доглядати за ними. Джамала написала, що навіть викладаючи знімок дуже хоче спати ".

Популярне: "Мій стан з кожним днем ​​все гірше!": Приходько щиро розповіла про свою проблему

Шанувальники відзначили, що і з новою зачіскою співачка виглядає чудово, і спробували допомогти порадами щодо виховання дітей.

"Потім звикаєш. А пізніше все налагодиться. Але вже ніколи не буде безтурботно. Буде по-материнськи", "Красива молода мама! Трохи терпіння і все буде добре. Все проходять через цей період", "Пробуйте спати по 15 хвилин, привчитеся засипати в будь-якій обстановці, і організм відпочивати буде "

Нагадаємо, що вже на початку наступного місяця Джамала планує вийти з декрету і повернутися до своєї команди в шоу "Голос країни".