Зіркові скандали
Подобається

«Рагулиха» завітає до всіх! Ольга Фреймут знову в центрі скандалу

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Рагулиха» завітає до всіх! Ольга Фреймут знову в центрі скандалу

Відому українську телеведучу звинуватили в тому, що вона мстить своїм кривдникам, передає Корупція.Інфо.

У соціальних мережах розгорівся сканадал про те, що Ольга Фреймут особисто навідується до своїх кривдників разом зі знімальною групою і вимагає видалити образи на її адресу. Так, психолог Ліза Гофтрі розповіла, що Фреймут увірвалася до неї в той час, як у неї були відвідувачі і почала доводити, що вона не "рагуль". Виявилося, що дівчина опублікувала уривок з книги Ольги, який здався їй веселим.

Популярне: "Оголошення війни Росії…": Турчинов приголомшив своєю заявою

"Варто зазначити, що переписів цього уривка були сотні і він ходив в соц мережах як прикол. Громадянка строго показувала на планшеті Принтскрін цього перепису тримісячної давності. Друга «пред'ява» стосувалася фотографії шоу «Вид пацанки до панянки» яку я у властивій мені іронічній манері підписала «Букенгем трепещи». В коментах до посту я дозволила собі оціночне судження і Фреймут намагалася з'ясувати, чому в одному коментарі я назвала її "рагулем". Я не вважаю слово «рагуль» образливим або принизливим, а вкладаю нього сенс особливостей світогляду. "

У коментарях здивовані користувачі почали сперечатися чи був такий випадок насправді. Після того, як публікація стала популярною, про вторгнення Фреймут заговорили і інші користувачі.

"До дочки моєї колеги прийшла на роботу Ольга Фреймут, за те, що та (дочка) написала у своєму Facebook, що" Ольга Фреймут — "кiнчeна". Люди, це не жарт ", — написала вона.

Багато пожартували про те, що, для того, щоб тепер зустрітися з Фреймут досить просто образити її.

"Хороший піар. Зазвичай, що б приїхала знімальна, потрібно доплатити. А тут назвав Рагулі і порядок. Ще й за прийом заплатили. Потрібно взяти на озброєння", "

Нагадаємо, що це не перший прояв боротьби Фреймут зі своїми "хейтерами", до цього, фотографії багатьох дівчат, які негативно відгукувалися про неї в інстаграм, Ольга опублікувала на своїй сторінці і підписала: "Подивіться на себе".