Новини про зірок
Подобається

«На річницю подарував дружині ікону»: Куди пропав і чим займається зірка «Фабрики зірок», Стас Шурінс

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«На річницю подарував дружині ікону»: Куди пропав і чим займається зірка «Фабрики зірок», Стас Шурінс

"Фабрика зірок" в Україні принесла безліч емоцій у життя простого глядача. Її учасники вже добре знайомі нам артисти, вони натхненно продовжують просувати свою творчість і зберігати цікавість шанувальників. Та на великий жаль є і такі артисти, що не змогли втриматися на зірковому олімпі й кудись пропали. 

Одним із яскравих відкриттів української "Фабрики зірок" став Стас Шурінс та чим зараз займається хлопець і як склалася його доля розповість редакція Корупція.Стар.

За бурхливим романом латвійського парубка Стаса Шурінса і енергійної українки Еріки спостерігав чи не кожен бажаючий. Їхні скандальні стосунки цікавили глядача більше, аніж їхня творчість. Здається, саме завдяки цьому вони пройшли у фінал. Цю пару часто звинувачували у самопіарі, подейкували, що таким чином молоді люди підігрівали цікавість до себе, а їхнє кохання це просто фальшива гра. Та як зізнався сам співак, доля правди у цих плітках все ж була.

«Справа в тому, що якась частка показухи в цьому була, безумовно, тому що… ну, молоді, гарячі. І сексуальна енергія вона, звичайно, десь витала в повітрі, потрібно було сублімувати», — розповів Стас.

Незабаром, після розставання зі співачкою пішли чутки про те, що Стас Шурінс "неправильної" орієнтації. Та і ці плітки про юного співака не виявилися правдою. В одному із інтерв'ю Стас розповів, що на фото, котрі спровокували таку цікавість журналістів був його батько. Він якраз проводжав сина з дому, вони з матір'ю їхали в аеропорт.

Популярне: Вийшла заміж в три роки, а зараз мріє..: Вся правда про те, як склалося життя красуні з «Кадетства» Ольги Лук’яненко

"Він вийшов, виніс валізу, поставив її в машину. А тато в мене міцної статури, високий, рудий, з бородою такою. Ось він мене обійняв, я, відповідно, його обійняв".

І після цього зворушливого моменту на перших шпальтах газет з'явилася інформація про те, що Стас Шурінс — гомосексуаліст. Звичайно всі ці вигадки в подальшому розвінчалися, бо талановитий співак зараз одружений. 

На жаль, подробиць весільної церемонії Стас нікому не розкриває і свою кохану не показує. Так це і не дивно, після стількох вигаданих історій і невдалих стосунків Шурінс воліє тримати своє особисте життя за сімома замками під грифом "таємно". Лише в одному із інтерв'ю співак промовився, що його обраницю звуть Віолета, а на річницю весілля він подарував їй ікону, що була написала спеціально для неї і освячена у її улюбленому храмі.

Після "Фабрики зірок" Стас Шурінс засвітився у проекті «Танці з зірками» на телеканалі СТБ, а журнал «Viva!» у 2011- му включив співака у рейтинг 25 найкрасивіших чоловіків України. Також артист випустив два альбоми «Раунд 1» і «Природний відбір», зняв кілька відеокліпів.