Новини про зірок
Подобається

«Л*худра у труселях»: Українці жорстко висміяли Ані Лорак

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Л*худра у труселях»: Українці жорстко висміяли Ані Лорак

Скандальна українська виконавиця, яка втекла до Росії, обурила прихильників своїм новим вбранням, передає Корупція.Стар.

У коментарях до зображення на офіційній сторінці Ані Лорак в Інстаграм, шанувальники зацькували артистку. На знімку дівчина зображена в чорному боді і різнобарвній мішурі. Людям не сподобалося те, що нижче пояса на співачці крім трусів нічого-то і не надіто.

Популярне: "Мій стан з кожним днем ​​все гірше!": Приходько щиро розповіла про свою проблему


Багато хто заявив про те, що останнім часом Лорак дуже часто викладає в соціальні мережі свої відверті фотографії, замість того, щоб приділити час своїм пісням і записати щось нове. За словами одного з передплатників, такими методами користуються зазвичай співачки у котрих немає ні таланту, ні бажання щось робити.

"Знову ця лохудра в труселях!", "Дуже нагадує виріб колишнього" совка ", пам'ятаєте з скріпок і кольорових аркушів", "Важко уявити в трусах і в накидці з мішури Зару, Алсу, Жасмін. Немає елегантності, загадки", "В останніх фото які тривають 2 місяці багато відкритості в одязі, вже сумно на це дивитися "

Сама ж артистка образи в свою сторону не прокоментувала, але одного вона домоглася точно. Її знімок оцінило майже 50 тисяч осіб, а з моменту публікації навіть ще не пройшла доба.

 

 

✌? Вы готовы? #орел #шоудива #сегодня

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)