Новини про зірок
Подобається

«Двоє маленьких дітей — це вже відмова від …»: Вагітна Лобода поділилася своїми переживаннями

13/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Двоє маленьких дітей — це вже відмова від …»: Вагітна Лобода поділилася своїми переживаннями

Світлана Лобода, яка пішла в декрет і тимчасово виїхала в Америку зізналася, що переживає щодо свого рішення

, передає Корупція.Стар.

Популярна виконавиця в соціальній мережі Інстаграм поділилася знімками зі своєї фотосесії і розповіла в коментарях, що на її думку, є головною проблемою ще одних пологів. Лобода заявила, що для неї найголовнішим в житті завжди була свобода.

Популярне: "Мій стан з кожним днем ​​все гірше!": Приходько щиро розповіла про свою проблему


Ти говорила, що дуже волелюбна людина. Але двоє маленьких дітей — це вже відмова від власної волі, не знаходиш

Світлана заспокоїла шанувальників, розповівши, що народжувати буде обов'язково, не дивлячись ні на що, адже з такою місією вона вже один раз впоралася.

Я вважаю, що діти дають нам крила, неймовірне відчуття внутрішньої свободи. Тому що ти вже свою головну місію на землі виконала. Тобі є заради кого жити. У моменти якихось життєвих негараздів я завжди згадую очі Єви. А скоро у мене з'явиться ще одна пара очей, про які я буду думати, і точно ніколи не складу руки. Напевно, найважливіше в житті — розуміти хто ти і навіщо ти тут. Я знаю. Тому ніщо не може обмежити мою свободу. "

Нагадаємо, що вже в травні співачка має народити ще одного малюка. Про батька дитини не відомо до сих пір.

 

ты говорила, что очень свободолюбивый человек. Но двое маленьких детей — это уже отказ от собственной свободы, не находишь? . Я считаю, что дети дают нам крылья, невероятное ощущение внутренней свободы. Потому что ты уже свою главную миссию на земле выполнила?Тебе есть ради кого жить. В моменты каких-то жизненных неурядиц  я всегда вспоминаю глаза Евы. А скоро у меня появится еще одна пара глаз, о которых я буду думать, и точно никогда не сложу руки. Наверное, самое важное в жизни — понимать кто ты и зачем ты здесь. Я — знаю. Поэтому ничто не может ограничить мою свободу ?@cosmopolitan_russia

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)