Новини про зірок
Подобається

«Вони стали сенсом життя артистки…»: Що відомо про головну клоунесу України, Наталю Бузько

12/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вони стали сенсом життя артистки…»: Що відомо про головну клоунесу України, Наталю Бузько

Є такі люди, яким наче долею написано присвятити своє життя людям: комусь — у ролі лікаря, комусь — у ролі вчителі, а комусь — у ролі артиста. Про жінку, якій випало йти стежкою артистів ми, редакція Корупція.Стар, хочемо розповісти вам сьогодні.

Героїню цього матеріалу звуть Наталя Бузько, однак всі ми, впізнаємо її по обличчю, адже вона — справжня зірка телеекранів — актриса студії “Маски-шоу”.

Майбутня актриса народилась в Криму, однак ще коли вона була зовсім маленькою, її сім'я переїхала до не менш сонячної Одеси. Там вона росла і вчилась. До речі, Наталя закінчила інститут інженерів флоту, а в студентські роки вона захопилась пантомімою.

В цей час якраз набирали акторів-клоунів до студії “Маски”: Бузько пройшла відбір і стала єдиною жінкою-клоунесою у трупі. Згодом шоу почали показувати на телебаченні, а саме у 1991 році воно вперше з'явилось в ефірі телеканалу РТР.

“Маски-шоу” стало улюбленою програмою аудиторії по всьому СНГ.

Окрім участі в “Маски-шоу”, Наталя попрацювала як актриса і сфері кінематографу. Глядачі знають її за ролями у таких фільмах, як: “Три історії”, “Я люблю”, “Бережіть жінок”, “Одружити Казанову”. Жінку, з такою яскравою зовнішністю, дуже полюбили глядачі, тож про популярність Бузько деякі можуть тільки мріяти.

Особисте життя красуні-актриси не склалося. Вона була заміжньою всього два роки — їхні почуття з Олександром швидко розвіялись у тумані побуту. Та, у цьому союзі, Бузько народила двох дітей — донечку Ганну та сина Антона, які й стали сенсом життя артистки. Про будь-які інші спроби Наталі створити сім'ю — пресі невідомо.

Популярне: "Побилась об заклад з бабусею, що…": Як живе і що приховує зірка телеекранів, Анастасія Касілова

Зараз Наталя також працює над “Маски-шоу”, однак тепер вже як режисер. Окрім цього жінка займається педагогічною діяльністю — викладає в одеській школі RemarkaFilm, допомагає майбутнім акторам.

У свої 54 роки Бузько виглядає прекрасно, здається, час не має над нею влади.